+381607237853 akademija.purity@gmail.com

ŠTA PODRAZUMEVA POLUTRETMAN LICA?

Šta podrazumeva polutretman lica

Lice vam izgleda umorno, a treba vam tretman koji će vam odmah osvežiti lice, uradite polutretman lica. Polutretman lica je pogodan za sve tipove kože i može da se radi u bilo koje godišnje doba bez neželjenih dejstava. Dobijate instant efekat. Svaki kozmetički  salon, u današnje vreme, u svojoj ponudi ima različite polutretmane u zavisnosti od kozmetičkih preparata koji se koriste.

Polutretman lica podrazumeva uklanjanje šminke, upotrebu pilinga, masažu lica, nanošenje seruma koji će osvežiti vaše lice, nanošenje maske i na kraju se stavlja krema. Naravno, svi preparati se koriste spram tipa i stanja kože i onoga šta je vašoj koži potrebno u tom trenutku. Svaki preparat u polutretmanu ima svoju namenu i daje određeni rezultat. Piling vraća koži mekoću jer uklanja površinski orožali sloj. Masaža lica daje koži elastičnost, a ima i lifting efekat, vraća turgor koži i pospešuje kolagen. Serumi hrane kožu u zavisnosti koji se koristi, a maske koži daju određenu vlažnost.

Polutretmani mogu da se rade jednom nedeljno, a prijaće svakom tipu kože. U kućnoj varijanti takođe možete da radite polutretmane lica. Jedina mana je ako niste vični u tome, ali svakako, nanošenje pilinga, seruma i maski, će dati željene rezultate i izgled da vam koža bljesne.

Maska koja može da se koristi u tretmanu lica i daje fenomenalne rezultate odmah, jeste, parafinska maska. Maska se nanosi tako što se na lice nanosi gaza, a na gazu čist otopljen parafin, premazuje se četkicom u tri sloja. Stoji 15 min., a nakon toga se uklanja. Koža nakon tretmana je osvežena, meka i elastična. Jedina mana ovog tretmana je što su kratkotrajni rezultati, od svega nekoliko sati. Zato se on koristi kada vam je potrebno da vam koža bljesne za neku priliku.

Polutretman nije zahtevan tretman ni skup tretman, tako da većina može sebi da ga priušti. Ukoliko niste u mogućnosti, dali smo vam savet i kako da ga uradite kod svoje kuće.  Potrebno je samo odvojiti pola sata za vašu kožu i rezultati neće izostati.

 

DA LI STE ČULI ZA DIJAMANTSKI PILING LICA?

DIJAMANTSKI PILING

VIDI OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O OSNOVAMA ČIŠĆENJA KOŽE

čišćenje kože

VIDI OVDE