+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Šta podrazumeva permanentna šminka?

Šta podrazumeva permanentna šminka?

 

Permanentna šminka ili trajna šminka je estetski tretman rešavanja nedostataka na licu. Trajna šminka očiju tj. kapaka, obrva ili trajna šminka usana, predstavljuju savršeno rešenje za sve dame (a po želji i potrebama može biti dobar izbor i za muškarce), koje imaju određene nedostatke na licu i koje bi na ovaj način želele da ih koriguju. To mogu biti asimetrija obrva ili nedostatak istih, asimetrija usana ili pak svetle usne koje nemaju jasne konture, prikrivanje ožiljaka, zatim senčenje kapaka usled čega dolazi i do lepšeg izgleda trepavica itd.

Osim toga, na trajnu šminku se odlučuju i oni koji žele da uštede na vremenu za šminkanje.
Potrebno je naglasiti da se sada trajna šminka očiju, obrva ili trajna šnimka usana u mnogome razlikuje od trajne šminke ranijih godina, kada je ovaj trend bio u začetku. Savremene boje koje se upotrebljavaju za ovakve tretmane su mnogo kvalitetnije i standardizovane, a takođe je na bolji efekat i rezultat uticala i savremena aparatura, na kojoj je moguće kontrolisati dubinu unošenja boje u kožu prilikom procedure trajnog šminkanja.

Trajna ili permanentna šminka daje vam savršeni makeup u bilo koje doba dana i noći, bez bojazni da će boja postati razmazana, promeniti izgled ili nijansu, a idealno je rešenje i za sve koji imaju određene alergijske reakcije na klasičnu šminku!

Trajnom šminkom naglasićete prirodnu lepotu lica, te nehirurškim putem postići zdraviji i mlađi izgled. Trajna šminka predstavlja proceduru senčenja i iscrtavanja usana, obrva i/ili kapaka uz pomoć koje se originalna pigmentirana boja ubacuje u površinski sloj kože. Sam tretman je skoro bezbolan i ne traje preterano dugo, prilično je jednostavan, ali zahteva vrlo profesionalan i odgovoran pristup, kreativnost, preciznost i pouzdanost stručnjaka koji radi trajnu šminku, jer boja ostaje postojana u pojedinim slučajevima čak i do 5 godina.

 

POSTANI ESTETIČAR - KOZMETIČAR ILI MAKEUP UMETNIK

VIDI OVDE

KAKO SE ODLUČITI ZA TRAJNU ŠMINKU?

VIDI OVDE

KURS TRAJNE ŠMINKE

VIDI OVDE