Select Page

SRPSKI DAVOS I AKADEMIJA PURITY - srpski ekonomski i biznis samit

SRPSKI DAVOS

Menadžer razvoja akademije, Prof. Ivana Stanojević, učestvovala je na velikom srpskom ekonomskom i biznis samitu – srpski davos koji se svake godine održava na Kopaoniku.

Glavne teme ovogodišnjeg, 23. Kopaonik biznis foruma bile su reforma države i restrukturiranje javnog sektora.

“Fiskalna konsolidacija je u toku, inflacija je pod kontrolom i stopa rasta je pozitivna. Međutim, bez pojačavanja reformi, prethodna dostignuća nisu održiva”, navode organizatori biznis foruma.

Na tom skupu, nazvanom i “srpski Davos”, učestvuju ekonomisti, privrednici, bankari i predstavnici Vlade Srbije, ambasada i medjunarodnih finansijskih institucija. Pokrovitelj skupa je, kao i prethodnih godina, Vlada Srbije.Profesorka Ivana Stanojević, predstavljajući Akademiju Purity, prisustvovala je mnogim značajnim predstavljanjima i predavanjima, koje ocenjuje kao veoma važne za razvoj ekonomije u Srbiji.

Kako kaže, nada se da će i sledeće godine, svojim prisustvom ovako važnom dogadjaju, pomoći razvoju i napretku Srbije i njenom predstavljanju u inostranstvu u smislu školovanja kandidata u oblasti estetike i kozmetologije, koja je treća industrija po značaju u svetu.

O Prof. Ivani Stanojević – Rodjena 1979. God u Pančevu. Studirala na Visokoj medicinskoj školi a diplomirala wellness i spa terapiju na američkom univerzitetu, poseduje više domaćih i medjunarodnih sertifikata iz oblasti masaže kao i specijalnu licencu Fakulteta za medicinsku kozmetiku. Na akademiji predaje masažu i prvu pomoć od 2010. godine. 

V