+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Šminka za brinete i plavuše

Šminka za brinete i plavuše

 

Šminka za brinete i plavuše?

Karakter  i temperament dolaze do izražaja putem lepote koja je na svoj način neodoljiva i prirodna jer poseduje najveću snagu za osvajanjem sveta. Svoju lepotu treba nositi ponosno i iskazivati je na jedan minimalistički način jer je jednostavnost deo svih trendova.

Posebna kreativnost dolazi do izražaja kada je šminkanje u pitanju . Ako ste brineta ili plavuša ili crnka  znajte da ćete  moći da se prilagodite svakom trendu veoma lako. Jedan od najnovijih trendova u svetu lepote tiču se načina šminkanja.

Jarkoridja boja fantastično stoji bledolikim ženama dok bordo nijanse više pristaju tamnoputima. Ukoliko imate zelene oči birajte sve nijanse crvene jer su efektnije i upadljivije. Ako je ste bledi u licu izbegavajte veoma svetle nijanse kao i kombinaciju ostalih boja sa roze nijansama.

Najveću zahvalanost imaju smedja boja kose i tamniji ten jer vam pružaju veliku mogućnost za igru nijansama. Čokoladnebraon senke i bronzana rumenila najbolje pristaju tom izgledu. Jednostavno dajte prednost čistim bojama a kada su usne u pitanju probajte boju višnje i učiniće vas neponovljivim.

Dobri kompakt puderi mogu kvalitetno da vam koriguju ten uz dodatno konturisanje lica. Tokom šminkanja morate znati da svaka nijansa ima svoju svrhu.

–          Ljubičasta omogućava prirodan izgled

–          Boja lavande otklanja umor

–          Pink boja čini kožu blistavom i zdravom

–          Boja breskve osvežava ten i čini da koža izgleda zdravo

Sve što ste do sada želeli upravo vam novi trendovi to i pružaju. Odaberite nijanse koje odgovaraju vašem stilu i ukusu i budite inovativni jer će te samo tako biti deo svih trendova.

 

 

 

 

DVANAEST ZNAKOVA LEPOTE

OVDE