+381607237853 akademija.purity@gmail.com

ŠMINKA I FOTOGRAFIJA - predavanje članicama MissYu kompanije

Šminka i fotografija

Članice MissYu kompanije prisutvovale su predavanju u kom su šminka i fotografija bile glavne teme.

Njihova buduća profesija zasnivaće se na fotografisanju, poziranju, javnom nastupu, nošenju različite šminke, frzure, garderobe itd.

Kako bi se što bolje pripremile i bile što uspešnije već sada će prisustvovati raznim predavanjima u cilju njihovog napretka.

Glavni menadžer i direktor Akademije – Željko Stanojević otvorio je predavanje sa predstavljanjem Akademije, istorije i zanimljivostima.

Akademija Purity sarađuje sa MissYu kompanijom na polju šminke i frizure već dugo bili smo sa njima na mnogim izborima za Miss, snimanjima, fotografisanjima i pripremama finalistkinja.

Profesorka Ivana Kovačević približila im je na svom delu predavanja šta je to šminka, kako se deli i sa kojom šminkom će se one najviše sretati u karijeri. U njihovom budućem poslu uvek će imati tim stručnjaka koji će se brinuti o njihovom izgledu a tu je kvalitetna saradnja i komunikacija veoma bitna. Podelili smo neka od iskustava sa članicama kompanije sa ranijih fotografisanja, sa priprema za finale i fotografisanja. Takođe, dobile su korisne savete kako da neguju svoju kožu koja je uslov za prirodnu lepotu.

U nastavku predavanja kreativni direktor MissYu kompanije Nebojša Pilipović predstavio je rad kompanije kroz godine unazad i neke od najupečatljivijih fotografija koje su obeležile izbore za Miss. Takođe, približio im je značaj i pojam fotografije, rad sa profesionalnim fotografima i rasvetom.