Select Page

Skola Sminke Lutke iz izloga 60-ih godina Akademija Purity

Skola sminke akademije Purity

Skola Sminke Lutke iz izloga 60-ih godina Akademija Purity

Na modelu je izvršena transformacija po uzoru na Twiggy, Audrey Hepburn i ostale dive 60-ih godina 20-og veka. Nezaobilazne veštačke trepavice uz dupli eyeliner davale su utisak krupnih očiju nalik lutkama iz izloga. Pink karmin i rumenilo, širok osmeh i bujna natapirana kosa bili su prateći “asesoar” moderne devojke 60-ih godina.

Skola Sminke

Najbolja skola sminkanja u Beogradu je Akademija Purity, koja je od makeup stručnog časopisa u Americi proglašena za najbolju makeup školu u ovom delu sveta. Pogledajte link ovde.

Isto tako, državni Fakultet dramskih umetnosti odabrao je baš ovu akademiju da vodi makeup i hairdressing za sve filmove, serije i snimanja koja radi ovaj fakultet.

Veliki rad Akademije Purity u produkciji možete pogledati ovde.

Mnoga svakodnevna dešavanja na Akademiji Purity pogledajte ovde uključujući i škola šminke.

Skola sminke-kako odabrati?

Posebno obratite pažnju za koga se odlučujete kada želite da učite šninkanje. Majstor-šminker čuva zanat za sebe. Akademija Purity nesebično deli znanje, jer joj je cilj da njeni studenti i polaznici akademskih kurseva budu uspešni. Akademija će se sutra hvaliti vašim uspesima. Šminkeri će se plašiti vaših uspeha. Tu je razlika.

Najbolja skola sminke u Beogradu i Srbiji. 

Zato je Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity izabrana za najbolju skolu sminkanja u Beogradu i ovom delu sveta od strane američkog referentnog MAKEUP magazina. . Skola sminke na Akademiji za estetiku i kozmetologiju postoji već 7 godina, pre toga u okviru stručnog tima Centra za estetiku i kozmetologiu koji je prerastao u Akademiju za estetiku i kozmetologiju Purity. Akademija Purity i njena skola sminke najpouzdaniji je i najkvalitetniji izbor svakoga ko namerava da stekne sveobuhvatno znanje iz makeup umetnosti.

Skola sminke zašto odabrati?

Danas je lako ostati bez posla. Ali nije lako pronaći posao. Ukoliko imate zanat u rukama, njega vam niko ne može oduzeti. On je stalno sa vama. I kao prva pomoć da biste prebrodili krizne dane ali i kao glvno zanimanje. Postoje malo poznati šminkeri, koji su završili skola sminke Akademije Purity koji danas zaradjuju mesečno preko 500 evra i to, narodski govoreći, “onako usput”, jer im to nije glavno zanimanje. Skola sminke je zato pravi izbor.