+381607237853 akademija.purity@gmail.com

SEMINAR O NANOTEHNOLOŠKOJ KOZMETICI PURITY

Ovo su neke od scena sa nedavno održanog seminara na kom smo imali priliku da prikažemo i sve blagodeti Purity kozmetike. Hvala svima koji su prisustvovali.

Purity je kozmetički projekat koji je rođen kao rezultat vizije kozmetologa ljubitelja prirode. Vraćanje prirodi i korišćenje nanotehnoloških metoda u proizvodnji Purity kozmetike, predstavljaju jedini garant u zadovoljavanju optimalnih dermatoloških potreba u savremenoj kozmetičkoj praksi. Naučnici, istraživači i odeljenje za razvoj, koji stoje iza Purity kozmetike, uspeli su da pronađu najbolja moguća rešenja u tretmanima lica i kože uopšte, rešenja koja su najsavremenija, rešenja koja su prirodna i koja su daleko iznad svih rešenja koje nudi klasična dosadašnja kozmetika.

Purity je ponosan da predstavi premijum preparate za antiejdžing, obnavljanje kože lica, pilinge, tretmane akni i problematične kože, tretmane saboreje, tretmane pega, izbeljivanje kože, pigmentaciju i pigmentacijske probleme kože i slično.

Purity preparati sadrže ekstrate i tinkture specijalnih biljaka koje se nalaze samo još u pojedinim delovima sveta, što je najvažnija specifičnost ovih, danas najluksuznijih proizvoda. Purity preparati pružaju mogućnost svakoj kozmetičarki za zadovoljavanje potreba njenih klijenata bez obzira na tip kože, stanje kože, godišnjeg doba, specifičnosti kože…

Purity je profesionalna salonska kozmetika, koja kozmetičarki nudi mogućnost fantastičnog razvoja salona i popularizacije sopstvenog biznisa na najvišem mogućem nivou, jer radom sa Purity preparatima, neizbežno je postići uspeh.

Više fotografija sa seminara, možete pogledati na našem fejsbuk albumu.