Select Page

Scenska sminka na snimanju spota

Studenti Akademije, na praksi u okviru akademskog kursa scenska sminka, radili su kompletnu Make Up podršku na snimanju spota “Nijedna nije kao ona“, Mihaila Rajačića. Akademski kurs scenske šminke, izučava upotrebu šminke svuda tamo gde je scena kao i njen odnos prema svetlu. Kada je snimanje spotova u pitanju, preplicu se pravila scenske i filmske sminke.

Zato je praksa kako i sami studenti Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” ističu, veoma značajna. Upravo zbog toga Akademija nastoji da obezbedi svojim studentima praktičnu nastavu na ovakvim i sličnim projektima kako bi njeni studenti imali priliku da stečeno znanje primene u praksi. Ovaj segment obrazovanja je nešto što Akademiju za estetiku i kozmetologiju izdvaja od svih obrazovnih ustanova ovog tipa.

Kako izgleda scenska sminka u praksi možete videti na sledecem linku:

%MCEPASTEBIN%

Kurs Scenske sminke

Akademski kurs scenske sminke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” je napredni kurs za profesionalne šminkere, na smeru studija Make Up Artist. Scenskašminka je je svuda tamo gde je i scena.

Akademski kurs scenske šminke je namenjen svima koji žele karijeru šminkera u oblasti mode, televizije, pozorišta i scenskih umetnosti generalno, ali i onima kojima je potrebna savršena scenska šminka: pevačima, glumcima, plesačima, TV voditeljima i prezenterima itd.

 Svakom polazniku nudi se prilika da pohađa stručnu praksu, i mogućnost da nauči što više o radu u budućoj profesiji. Naši polaznici su do sada radili na brojnim projektima u okviru praktične neki od njih su serija “Otvorena vrata”, “Urgentni centar”, film “Srce u anesteziji”, pilot epizodu serije “Mitići”, mnoge revije, a posebno smo ponosni na učešće na Beogradskom Fashion Week-u, BAFE festivalu. Isto tako, nasa Akademija je generalna makeup podrska Fakultetu Dramskih Umetnosti u Beogradu a kada j eu pitanju scenska sminka. Tako nasi studenti rade na preko 50 snimanja godisnje i na preko 20 pozorisnih predstava godisnje.

Materijal za rad na akademskom kursu SCENSKA SMINKA je obezbeđen. Rec je o NYX profesionalnoj dekorativnoj kozmetici koja se koristi vec dugi niz godina u Holivudu.  Svaki polaznik naših kurseva ostvaruje popust na kupovinu šminke, četkica, kofera i svega potrebnog za uspešan budući rad, kupovnom preko Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity”.

Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje bachelor diplome York Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije na smeru Make up artist ili Estetičar/Kozmetičarkurs će biti priznat kao položen ispit i umanjiće se školarina u vrednosti ovog kursa.