Select Page

SARA DAMNJANOVIĆ U TELEGRAFU - šminka Tim Akademije Purity

Sara Damnjanović u Telegrafu

Čitaocima portala Telegraf.rs ova prelepa devojka svakoga dana najavljuje kakav je dan pred nama. Sara Damnjanović je aktuelna Miss Telegrafa i Miss fotogeničnosti Srbije za 2018. godinu, a svakoga dana imamo priliku da je vidimo na portalu Telegraf.rs gde nas obaveštava kakvo nas vreme očekuje.

 

Prelepa Sara godinama se bavi sportom gde je ostvarila zapažene i velike rezultate. Ovoj lepotici morate da priđete sa velikim oprezom, jer je Sara dvostruka balkanska šampionka u tekvondou. Pored ove, osvojila je i evropsku medalju za mlade seniore i višestruka je državna prvakinja u ovom sportu što nam govori da je ona jedna snažna devojka. Trenutno radi kao voditeljka vremenske prognoze za portal Telegraf.rs.

Zahvaljujemo se osoblju hotela Moskva gde su u apartmanu Maksima Gorkog nastale ove prelepe fotografije koje imate prilike da vidite u novom Telegraf modnom editorijalu.  Za frizuru prelepe Sare pobrinuo se Češalj i makaze, za šminku naši Purity drugari, a haljine su kreacija Vladanke Celić. Za prelepi nakit koji je Sara ponela na snimanju zadužena je Etera Jewelry. Misija Etera Jewelry je više od samo nakita i estetike – to je želja da se priroda vrati ženi i žena prirodi i da ponovo žive u skladu same sa sobom. Kreativnost je protočnost, alhemija ljubavi i elemenata koji dodju pod ruke. Pera su lakoća i dah svežeg vazduha u moru starih obrazaca. Sve zajedno – čista magija.

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR ILI MAKEUP ARTIST

kontraindikacije za trajnu šminku

POGLEDAJTE VIŠE O TEODORI JANKOVIĆ U TELEGRAFU

miss teodora janković