+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Salon lepote “Vertigo”

Salon lepote “Vertigo” se nalazi u ulici Trebjevicka 49 Čukarica, Beograd. Možete ih kontaktirati na 064/131 29 58. Usluge možete dobiti od 11h do 19h. 

Salon lepote “Vertigo”

Salon lepote “Vertigo” sa radom je počeo 2003. godine i na jednom mestu nudi brojne klasične kozmetičke tretmane koji će učiniti da izgledate i osećate se dobro. U skladu sa aktuelnim trendovima na području kozmetologije koje konstantno pratimo, u poslednje tri godine paletu naših usluga obogatili smo i tretmanima iz oblasti aparaturne kozmetike.

Prilikom našeg rada koristimo profesionalne preparate vodećih svetskih proizvođača: Lipo kozmetika i Ruska kapka, koji su potpuno na prirodnoj bazi i samim tim antialergijski. Uz našu stručnu pomoć i visokokvalitetne preparate, put od savršenog izgleda Vašeg lica i tela je kratak i prijatan.

Iz naše ponude klasičnih kozmetičkih tretmana izdvajamo:

-Tretmane lica i tela

-Depilacije

-Manikir

-Pedikir (estetski i medicinski)

-Nadogradnju trepavica

-Masaže (terapeutska, relax, sportska, anticelulit, limfna drenaža)

-Oblikovanje obrva

Stručno osoblje salona Vertigo poseduje preko 20 godina iskustva u kozmetici i uvek je dostupno za sve vrste saveta. Ako se pitate šta je od tretmana najbolje za Vas, mi ćemo Vam rado pomoći da se odlučite za tretman koji će efikasno rešiti problem koji Vas brine.

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR, MAKEUP ARTIST ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT

kurs plazma pen tretmana

KLIKNI OVDE