Select Page

KURS JAPANSKOG ISCRTAVANJA OBRVA BEOGRAD

AKADEMIJA PURITY

KURS JAPANSKOG ISCRTAVANJA OBRVA BEOGRAD

Trenutno najpopularnija metoda permanent makeup-a je japansko iscrtavanje obrva, tzv japanska metoda.

Na donjim fotografijama pogledajte atmosferu sa nastave japanskog iscrtavanja obrva na Akademiji Purity.

Da bismo našim studentima i polaznicima kurseva omogućili da budu u toku sa potražnjom u svetu estetike, uveli smo kurs japanskog iscrtavanja obrva.

Japansko iscrtavanje dolazi iz istočnih zemalja. Ovo trajno oblikovanje obrva  ima višestruke prednosti u odnosu na trajnu šminku obrva poznatu kao ”tribal”. U ovoj metodi se ne koristi mašinica već specijalne oštrice (blades) kojima se boja unosi plitko pod kožu u formi dlačica i zato umesto flomaster efekta dobijamo efekat prirodnog izgleda obrva. S obzirom da se boja ubacuje plitko pod kožu i da nije trajna više godina kao kod tribala ne postoji mogućnost prelaska boje u crvene ili sivo zelene nijanse.

Japanskom metodom iscrtavanja obrva dobijaja se potpuno prirodan izgled upravo iz razloga jer se ne popunjava cela forma već se iscrtavaju tanke i zakrivljene dlačice u prirodnom smeru rasta vaših obrva. Do skoro je postojo samo jedan oblik trajne šminke poznat kao “tribal” gde se mašinicom popunjavala cela forma obrve. Takve obrve su ostavljale utisak večernje šminke, delovale su prenaglašeno i neprirodno.

Kurs japanskog iscrtavanja obrva traje mesec dana, i sadrži 24 časa teorijske nastave, vežbanja i praktične nastave, jednom nedeljno po 4 sata (5 školskih časova). Kurs japanskog iscrtavanja obrva vode stručni kadrovi Akademije za estetiku i kozmetologiju Purity, koji su obučeni i ovlašćeni za držanje nastave za ovu specifičnu estetsku intervenciju i poseduju medjunarodne sertifikate. Birani su u zvanje profesora estetskih intervencija na Fakultetu za medicinsku kozmetiku u Tel Avivu, čiji je Akademija Purity predstavnik za jugoistočnu Evropu.

Kada kandidat završi kurs japanskog iscrtavanja obrva, stiče trajan popust na kupovinu celokupne opreme potrebne za rad japanskog iscrtavanja obrva.

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome Yourk Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije za Make Up Artist-a ili Estetičar/Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen isp