+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Ruski volumen

Nadogradnja trepavica je opuštajući tretman koji traje oko sat, sat i 30 minuta u zavisnosti od gustine trepavica koje se apliciraju.

Poostoji nekoliko različitih vrsta trepavica a to su: sintetičke, svilene i krznene a dužina se kreće od 8 do 16 mm. Jako je bitno da se za ovaj zahvat obratite profesionalno obučenoj osobi, kako ne biste oštetili svoje trepavice ili ostali bez njih.

Ruski volumen. Najpopularnije metode nadogradnje trepavica jesu 2D,3D, 4D i 6D. One su prirodnije, dugotrajnije i najmanje oštećuju vaše trepavice. Prilikom nadogradnje najčešće se kombinuje nekoliko dužina u zavisnosti od oblika vašeg oka, kako bi efekat bio intenzivniji.

Prvih 48 sati su odlučujući za njihovo lepljenje. Potrebno je da budu suve, nikako ne smete da: ih pokvasite vodom, trljate oči, idete u saunu, da se bavite se sportskim aktivnostima (oznojite), koristite maskaru, koristite uljane proizvode, kao i da ne koristite cangle za uvijanje trepavica

Korekciju trepavica je potrebno raditi u periodu od dve do četiri nedelje, i uz redovno održavanje moguće je imati ih zauvek. Kada uradite vaše svilene trepavice, potrebno je održavati (pranje vodom i sapunom) i izbegavati kontakt sa preparatima koji sadrže ulje.Najnoviji metod nadogradnje trepavica jeste ruski volumen (15D), koji daje vašim trepavicama ekstremni volumen. Na jednu trepavicu se implicara veći broj ekstenzija, ali je i veoma bitno da vaša trepavica ne bude preopterećena.Nadogradnja trepavica tehnikom ”ruski volumen” je metoda kojim ćete učiniti da Vaš pogled bude ukrašen najlepšim i najgušćim trepavicama do sada.Ovaj tretman poznat kao ”ruski volumen” je najnovija procedura ekstenzije trepavica u kojoj možete dobiti trepavice od 3D-6D. Na jednu prirodnu trepavicu, dodaje se 3 do 6 trepavica, koje su tanke i lagane. Trepavice će biti znatno progušćene, a dužinu možete birati same.Bezbednost Vaših trepavica je zagarantovana, ukoliko se odlučite da se prepustite stručnom licu. Bitno je raditi korekcije na vreme, i ukoliko želite da skinete ove trepavice, takođe uradite to kod nas, kako bismo sačuvali Vaše trepavice.

POSTANI ESTETIČAR-KOZMETIČAR, MAKEUP ARTIST ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT

masža lica vulkanskim kamenjem

SONY DSC

KLIKNI OVDE

POSTANI PROFESIONALNI KOZMETIČAR

kurs upotrebe hemijskih pilinga

KLIKNI OVDE