Select Page

Rivka Ben Simchon

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity je predstavnica York Univerziteta i Fakulteta za medicinsku kozmetiku za Evropu.

Danas se studentima predstavila dekanica Fakulteta za medicinsku kozmetiku iz Izraela Rivka Ben Simchon i profesor medicinske kozmetike Tamar Gilboa.

Od njih su mogli da nauče mnogo novih i korisnih stvari kako bi bili što uspešniji u svojoj budućoj profesiji. Savet, pre svega starijih, a zatim i izuzetno stručnih lica veoma znači ovim mladim ljudima koji grade svoju ličnost i budućnost. 

Bilo je i smeha i ozbiljnih tema a ukupni utisak je pozitivan i od strane studenata a i Rivke i Tamar.

 

 

AKADEMIJA PURITY                        

 UPOZNAJTE AKADEMIJU ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU PURITY

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity je predstavnica York Univerziteta i Fakulteta za medicinsku kozmetiku za Evropu. Pored dvogodišnjih i trogodišnjih visokih studija, estetike i kozmetologije, makeup umetnosti i wellness i spa terapija, Akademija Purity nudi preko 50 stručnih obuka.  Za svoje obuke Akademija Purity izdaje sertifikate koji garantuju strucnost i priznati su na teritoriji Srbije rešenjem Ministarstva prosvete broj 1388/15 ali imaju i medjunarodnu priznatost od IAO te važe u svakoj zemlji.  Za završene visoke studije  estetike i kozmetologije, makeup umetnosti i wellness i spa terapija, kandidati stiču bachelor trogodišnje fakultetske diplome od prestižnog američkog York Univerziteta i izraelskog fakulteta za medicinsku kozmetiku, Tel Aviv.

Savremeno društvo ima potrebu za sve većim brojem novih zanimanja, što predstavlja ozbiljan izazov za obrazovni sistem. Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity” u Beogradu je spremna da odgovori na te izazove. Spajajući koncept savremenog, američkog sistema obrazovanja i tradicije, izraelske stručnosti, nudi obrazovanje za najtraženija zanimanja iz oblasti nege lepote i estetike.