Select Page

Dana Scepovic i Ivana STanojevic

Rad na brodu kompanije Steiner

Predstavnica kompanije Stainer, Dana Scepovic u poseti nasoj Akademiji.  Dogovor zainteresovanih studenata za posao na kruzer brodovima. Vodeca svetska kompanija sa Ivanom Stanojevic menadzerom razvoja Akadmije. Lesja Karic profesorka ekstenzije noktiju i Nail Art-a na Akademiji Purity.

Rad na brodu kompanije Steiner sa kojom Akademija Purity ima potpisan ugovor o saradnji, podrazumeva pre svega kozmetičare i frizere ali i masere, nail art-iste, fitness trenere i druga zanimanja. Akademija Purity organizuje stručna usavršavanja na engleskom jeziku kako za kozmetičare tako i za frizere i druga zanimanja u smislu obuke za sama zanimanja ali i stručni engleski jezik. Rad na brodu nudi pozitivna iskustva kako u samom radu tako i u proputovanju celog sveta, druženjima, zabavi i slično. Rad na brodu, pre svega kod mladih je sve popularniji.

Rad na brodu-iskustva

Prenosimo vam neka od najnovijih iskustava zaposlenih na jednom od preko 150 brodova kompanije Steiner

“Zdravo Dana, zelim samo da posaljem puno pozdrava i javim da sam odlicno, super sam se snasla, menadzerka mi je jako fina i draga osoba, ceo tim takodje, imam puno posla i za sada jako dobro zaradjujem, a to nije ni pola od maksimuma. Hvala jos jednom puno, puno! ”

https://www.facebook.com/marija.radosavljevic.7731

“Pre nedelju dana sam se vratila sa svog prvog, uspesno zavrsenog ugovora u trajanju od devet meseci. Steiner mi je omogucio da vidim najpoznatija svetska, turisticka mesta, a pritom da zaradim izuzetno veliku kolicinu novca… takodje su me naucili dosta stvari i preneli neverovatno iskustvo koje ce mi u buducnosti biti od izuzetnog znacaja za sopstveni posao… Ne gubite vreme na nebitne stvari, vec razmisljaj te o buducnosti i sopstvenoj investiciji. Nastavljm da se bavim ovim poslom a sledeca destinacija su mi Karibi…”

https://www.facebook.com/irena.paunovic.96