Select Page

Purity Lifting Maska

Purity Purely Younger Lifting Mask

Današnja preporuka za negu vaše kože je Purity lifting maska iz Nanotehnološke Izraelske kozmetičke linije. U profesionalnoj upotrebi Purity lifting maska se primenjuje za tretiranje zrelije, suve, opuštene i naborane kože. Lifting maska je efikasna u borbi protiv bora, zateže kožu, aktivira i pojačava sintezu kolagena i elastina, kožu čini zdravijom i čvršćom. Purity lifting maska se pokazala kao najefikasnija u Anti – Age tretmanima u kombinaciji sa lifting serumom i aparatom mezoporacije, pomoću aparata preparati prodiru u nadublje slojeve kože i zadržavaju duži efekat zategnutosti lica. Mezoporacija je neinvanzivna metoda tretiranja zrelije kože tj mezoterapija bez igala. Purity lifting maska se preporučuje i za kućnu upotrebu za negu vaše kože. Purity lifting maska nanosi se u tankom sloju četkicom, na lice, vrat i dekolte, sačekati 10 minuta da koža upije i ostatak koji je ostao na površini kože blagim pokretima umasirati sačekati da se koža umiri još 2 minuta i zatim ukloniti mlakom vodom pomoću kozmetičkih sunđera. Pakovanje Purity lifting maske sadrži 50ml.

Aktivni sastojci Purity lifting maske su:

Jedinstvena peptidna mešavina prirodnih uljanih complexa pšeničnih klica – Hrani kožu i zadržava svež i podmlađen izgled kože.

Avokado – Snažan antioksidans, delotvoran je protiv bora i preranog starenja kože.

Jojoba – Hidrira kožu i zadržava vodu u koži.

Skvalen iz maslina – Hidrira kožu i pomaže kod lučenja masnoće kože.

Hijaluronska kiselina – Vraća koži elastičnost, zateže je i hidrira.

Ekstrakt kavilage i kilegije – Regeneriše i hrani kožu.

 

Svi ovi sastojci su bezbedni za upotrebu. Purity lifting maska pomaže zrelijoj koži i suvoj da povrati svoj svež, zdrav i zategnut izgled. Čestim Anti age kozmetičkim tretmanima i redovnoj kućnoj primeni Purity lifting maske se zadržava elastičnost i zategnutost kože.

Pogledajte kako izgleda tretman sa zlatnom maskom

IMG_20160729_104615

Pogledajte kako izgleda krema za negu zrelije kože