Select Page

Purity ampule za dugoročne efekte liftinga

Purity ampule za dugoročne efekte liftinga

6×12 ml, profesionalna i kućna upotreba
svojstva: Koncentrovani tretman za smanjenje bora.
Nova formula razvijena specijalno protiv bora i obezbeđuje
trenutne i dugoročne efekte liftinga i zatezanja kože.
Preporučuje se za svaki tip kože kojoj je potrebno zatezanje i učvršćivanje.
instrukcije: Jednom nedeljno u mesecu naneti 1 ampulu nežno na lice, vrat i dekolte.
Izbegavati kontakt sa očima, ako se to desi , odmah isprati vodom.
sastav: Glicerin-prirodni/palma i kokos/ održava dugoročnu hidrataciju kože i sprečava isušivanje zahvaljujući svojom higroskopnom aktivnošću kao apsorbent vode. Kompeks koji simulira bot o k sastoji se od 6 prirodnih amino kiselina i pomaže održavanju dubine bora i nesvesnih kontrakcija mišlica lica . Zahvaljujući tome daje koži gladak i zategnut izgled.Takođe oslobađa komponente koje relaksiraju mišice lica za razliku od botoxa koji ih paralizuje.Extract kigelije i kavilage-extrakti koji se prave iz drveća koja rastu u Africi i Americi. Pomaže u dugotrajnom učvršćivanju i zatezanju kože.

Purity ampule za dugoročne efekte liftinga

Masaža lica protiv bora je u poslednje vreme široko primenjena. Ključ za očuvanje mladosti leži u vašim rukama i zavisi od vaše svesti o pravilnoj nezi kože. Kada je nega lica u pitanju postoji pravo rešenje koje može ukloniti sve nepravilnosti sa vašeg lica. Daleki istok i istočnjačka kultura poznati su po alternativnim metodama lečenja koje podrazumevaju masažu i terapiju eteričnim uljima. Masažom lica se vidljivo smanjuju bore, koža postaje zategnuta i glatka, formiraju se pravilne konture lica, eliminišu se otoci i naduvenost lica, smanjuju se i nestaju podočnjaci, podstiče se regeneracija ćelija i ćelijsko disanje, podstiče se protok limfe i na taj način se ubrzava razmena materija.
Vlada mišljenje da su rezultati vidljivi nakon dve nedelje svakodnevne masaže i onda ćete videti prve pozitivne rezultate.

Uklanjanje bora više vam neće predstavljati problem ako kliknete OVDE jer su mnogi na taj način rešili takav problem.

DSCN6557-e1461152396960