Select Page

PURE OIL CONTROL – Anti - Blemishes Care

Anti – Blemishes Care

Anti – Blemishes Care. Današnja preporuka za negu vaše kože je krema za lice iz Purity Pure Oil Contorl  nanotehnološke linije Pure Zone Anti – Blemishes Care. U profesionalnoj upotrebi Anti  Blemishes Care krema se koristi u medicinskim tretmanima za lečenje Aknozne kože, Masne kože, kože koja je sklona iritaciji, hiperpigmentisane kože i zrelije, suve ispucale kože. Anti – Blemishes Care kremu preporučujemo za kućnu upotrebu. Umanjuje crvenilo na licu, upalne procese i deluje antibakterijski i antiinfektivno na kožu. Pomaže u kontroli masti i prirodni je antioksidant koji se bori protiv mikroba koji prouzrokuju akne. Aplikovati noću. Nanositi male količine na tretirano područje. Ako je potrebno koristiti male količine blago ispod šminke. Izbegavati kontakt sa očima. Pakovanje Anti – Blemishes Care kreme sadrži 30 ml.

Aktivni sastojci Anti – Blemishes Care kreme su:

Epilobijum i Angustifolijum ekstrakt – Prirodni ekstrakt iz biljke koja živi u blizini vode.   Poseduje antibakterijska i antiinfektivna svojstva.

Ekstrakt hamemelisa – Smiruje upalne procese na koži. Sužava i čisti pore. Ne isušuje kožu.

Poboljšava strukturu kože , čini kožu mekom i svežom.

Ekstrakt Kamilice – Hidrira kožu, hrani je i umiruje.

Ekstrakt Aloje – Regeneriše kožu, podmlađuje, čisti i hidrira.

Ekstrakt Ruzmarina – Na kožu deluje kao antioksidans i odličan je u borbi protiv bakterija.

Ekstrakt Žalfije – Deluje protiv infekcija na koži, osvežava i čisti.

Vitamin E – Koristi se za zrelu, suvu kožu i kao antioksidans.

Svi ovi ekstrakti i sastojci Anti Blemishes Care su prirodni, ispitani i bezbedni za upotrebu. Anti Blemishes Care krema se primenjuje isključivo za negu protiv nedostataka, upale i infekcije na koži. Nakon dugotrajne upotrebe i nege koža postaje čistija, hidrirana, sveža, zaštićena od ponovnih upalnih procesa, infekcija i spoljašnjih faktora. Anti Blemishes  Care krema je pogodna za regulisanje lučenja sebuma u koži i prodire do drugog sloja kože  – derma i samim tim čisti kožu i denzifikuje.

Pogledajte kako izgleda lasersko uklanjanje strija

strije

Pogledajte kako izgleda profesionalna nega lica

NEGA LICA