Select Page

PRVI OSKAR SRBIJE - dobitnik priznanja u kategoriji obrazovanja u oblasti estetike i kozmetike Akademija Purity

Prvi Oskar Srbije

Dodeljen je Prvi Oskar Srbije Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity”. Događaj se održao 18.12.2017. u Pozorištu na Terazijama. Organizacija Prvi Oskar Srbije je između ostalih ličnosti iz javnog života, uspešnog rada u svojim zajednicama, obrazovanja, glume i muzike dodelila Oskara Akademiji Purity. Kategorija Oskara je bila obrazovanje u oblasti estetike i kozmetike. 

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity je lider u obrazovanju na teritoriji jugoistočne Evrope za oblast estetike, medicinske kozmetike, kozmetologije i mejk ap umetnosti. Akademija Purity je predstavništvo američkog York univerziteta čije diplome važe u 114 zemalja sveta. Pored trogodišnjih studija na tri smera, akademija Purity obrazuje kandidate i na akademskim kursevima. Od strane jedinog svetskog stručnog časopisa za mejkap umetnost proglašena je za jednu od deset najboljih škola sveta.

Akademija Purity je obrazovala 180 studenata a 1750 kandidata iz Srbije i cele jugoistočne Evrope je završilo akademske kurseve, 12560 klijenata je dobilo vrhunske tretmane od kojih preko 120 poznatih ličnosti, snimljeno je 84 filma, muzičkih spotova, serija, reklama kojima je akademija Purity bila stručna podrška. 

Zbog velikog doprinosa u podizanju kvaliteta u obrazovanju u oblasti estetike i kozmetike, Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity je zasluženo odabrana od strane žirija da dobije Oskar popularnosti za kategoriju obrazovanje u oblasti estetike i kozmetologije za 2017. godinu. 

Nagradu je primila profesorka Ivana Stanojević, menadžer razvoja Akademije, specijalista za medicinsku kozmetiku.

Uz ovacije publike Ivana Stanojević, vidno oduševljena, izjavila je da se zahvaljuje kako studentima tako i zaposlenima akademije na velikom poverenju uz emotivne reči da su svi koji su ikada bili studenti i saradnici akademije Purity i svi koji će ikada to biti, deo velike Purity porodice. 

POSTANI ESTETIČAR-KOZMETIČAR, MAKEUP ARTIST ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT

šta je dermoskopija

INFORMIŠI SE O POČETKU KURSEVA

kurs profesionalnog sminkanja