+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Profesionalni sminker Belgrade Fashion Week i Akademija Purity

,
Profesionalni sminker Belgrade Fashion Week i Akademija Purity

Profesionalni sminker

Belgrade Fashion Week i Akademija Purity

I ovaj Belgrade Fashion Week , oktobar 2014, podrzala je Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity svojim strucnim kadrom. Profesori Akademije sa studentima i polaznicima akademskih kurseva radili su makeup modelima, manekenima za vise modnih umetnika, dizajnera.

Uskoro mozete pogledati jos fotografija na nasoj fejsbuk stranici

Kako postati PROFESIONALNI SMINKER?

Akademija Purity nudi Vam više mogućnosti. Od osnovnog kursa za zvanje profesionalni sminker do trogodišnjih studija.

Makeup Umetnik i Master Makeup Umetnik

Dvogodisnje i trogodišnje studije makeup umetnosti, organizovane su po evropskim i američkim standardima. Cilj nam je da studenti još tokom studija steknu legitimitet kao umetnici početnici ali i poznanstva u javnosti. Većina njih tokom studija bude pozivana da samostalno radi na raznim modnim dešavanjima. Make up umetnost doživljava veliki uspon i pruža mogućnost za veliku karijeru. Akademija svojim odličnim nastavnim kadrom, besplatnim materijalima za rad i fantastičnim kontaktima u javnom životu svojim studentima već više godina uspeva da obezbedi značajnu karijeru.

U prvoj godini na praktičnoj nastavi rade se male revije, mali editorijali i tutorijali, mali javni nastupi, a u drugoj godini u praktičnu nastavu se uključuju veće revije kao što je Fashion week u Beogradu, Fashion week u Nišu, veći javni nastupi, rad na snimanju serija i filmova, rad na snimanju televizijskih emisija, šminkanje za pozorišne predstave i slično.

Skills

Posted on

October 24, 2014