+381607237853 akademija.purity@gmail.com

PROFESIONALNE FOTOGRAFIJE - nove članice kompanije Miss YU

PROFESIONALNE FOTOGRAFIJE 

Profesionalne fotografije. I ovoga puta stručni tim Akademije Purity je bio zaduzen za šminku i frizuru novih članica Miss  Yu kompanije. Estetski izgled tokom profesionalnog fotografisanja je najvazniji i mnogo toga moze da se promeni i unapredi. 

Šminkom se mogu izraziti karakteristike svakog pojedinca i zbog toga treba pridavati veliku pažnju tome. Veliku ulogu imaju i konture koje vizuelno tokom fotografisanja ističu crte lia koje su efektnije. Frizura svemu tome dodatno pomaze da izgled modela bude sto lepsi. Zanosne lokne iz različitih perioda ponovo nas vraćaju u vreme kada je na modu gledano kao na imperativ. Modna industrija svakog dana menja svoja pravila te tako i šminka i frizura menjaju svoja načela. Kada su u pitanju oči veliki akcenat je na samom obliku i postizanju tzv. mačkastog izgleda. 

Modeli su i odredjenim modnim kombinacijama uspeli da celokupan izgled dovedu do savršenstva. Tek sa odredjenim modnim detaljima šminka i frizura su dobili na značaju. 

 

Stručni tim Akadmije Purity vredno je radio na tome da modeli zablistaju u punom sjaju. Služenjem različitih tehnika šminkanja i konturisanjem lica tim je uspeo da estetske principe doživi iz potpuno drugog ugla. Profesionalne fotografije najbolje izgledaju kada je frizura modela svedena i uredna. Koncentrisali smo se najviše na stilizovanje kose prelamanjem – presom, kupom ili figarom. Većina modela ima dugu i negovanu kosu tako da uvijanje talasa i lokni bilo olakšano. Duga kosa je jedan od simbola ženstvenosti a takva osobina svakako pristaje jednoj Miss. Pre svakog delovanja aparatom koji emituje toplotu kosa se mora zaštititi preparatima koji sprečavaju oštećenje kose tokom stilizovanja. Modeli konstantno transformišu kosu a nega i zaštita je ključna kako bi se održao njen kvalitet.

Pogledajte kako izgleda Miss planete zemlje

OVDE