+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Prirodni Vitamin C-olway

Prirodni Vitamin C-olway

 100 kapsula
Jedinstven u Evropi, najbolji na kontinentu!
Pre milion godina nastupila je mutacija ljudskog gena i od tada je čovek izgubio mogućnost da sintetizuje Vitamin C. Bez tog vitamina u ljudskom organizmu nema metabolizma, zato treba da ga unosimo spolja. Iz tog razloga eksperti Colway-a stvorili su nov, prirodni i potpuno biodostupni vitamin C. Tako se pojavio vitamin C, jedinstven u Evropi, najbolji na kontinentu!

On sadrži samo dva biljna ekstrakta:

Heljdu- Bogati izvor bioflavonoida, enzima, vitamina, aminokiselina, minerala i drugih komponenata sa poznatim lekovitim dejstvom. Iz pronikle heljde izvlači  se levospiralni vitamin C sa najvećom biološkom prerađenošću.

Gorka pomorandža – Odličan izvor levospiralnog vitamina C. Gorke pomorandže su mnogo bogatije od jestivih zbog antioksidanasa, bioflavanoida, biljnih kiselina, vitamina iz grupe B i minerala. Osim po vitaminu C, gorka pomorandža je poznata i po dobijanju sinefringa iz njega, koji je veoma poželjna supstanca u preparatima za mršavljenje. Mi smo izabrali heljdu i pomorandžu zbog toga što sadrže relativno mnogo vitamina C (26% i 40%). To nam je omogućilo da napravimo kapsulu koja sadrži izuzetan prirodni vitamin!

Blagotvorni rezultati:

-Snabdeva organizam prirodnim vitaminom C

-Stimuliše proces sinteze kolagena

-Jača imuni sistem

-Jača krvne sudove

Način upotrebe:

-1 kapsula dnevno (ujutru)

-Preporučuje se njegova upotreba u kombinaciji sa kapsulama Colvita

 

Naruči mobilnim telefonom proizvod klikom na cenu

3.100 din.

Vrati se na Collagen Colway proizvode

OVDE