+381607237853 akademija.purity@gmail.com

PREDSTAVA SAMO TRI NOĆI - FRIZURA I ŠMINKA AKADEMIJA PURITY

Predstava „Samo tri noći“ – frizura i šminka Akademija Purity

“Samo tri noći” je predstava koja se od jeseni nalazi na repertoaru Pozorišta Slavija. To je priča o dvoje zaljubljenih cimera, u čiji svet i životni prostor dolazi gost iz Francuske, a sa njim dolazi i poruka za mladi par ali i za gledaoce predstave koja kaže:  “Moguće je ostvariti svoje snove”.

Ova simbolična poruka važi za sve ljude ali pod uslovom da veruju u svoje snove i da imaju hrabrosti i upornosti da ih slede. Naši studenti svakako slede svoje snove i vredno rade na njima, a svoje iskustvo stiču kontinuirano, na raznim događajima u kojima Akademija učestvuje. Studenti II godine smera za make up umetnika, nastavili su svoj kreativni posao u radu na frizurama, šminki i body art-u za predstavu „Samo tri noći“.

Pored scenske šminke lica, koja je bez obzira na stil morala da bude jaka i dočara u jednom delu takozvani  „no make up – make up“ izgled, za scene koje su oslikavale svakodnevni kućni izgled, do poslovnog izgleda koji je zahtevao jaku šminku sa izraženijim koloritom, naglašene oči i usta, smokey eyes.

Radeći šminku za predstavu „Samo tri minuta“ , studenti su imali priliku da rade i body art, koji je takođe jedan od predmeta na smeru za make up umetnike Akademije Purity. Za potrebe ove predstave oslikavana su leđa, ruke i grudi jednog od glavnih glumaca, da bi se stvorila iluzija tetovaža, koje su deo priče o dešavanjima u životu jednog od likova.

Predstave su sjajan izazov posebno za nove mlade make up umetnike i prilika da iz predstave u predstavu učvrste svoju tehniku, dobiju rutinu, steknu samopouzdanje ali i upoznaju fenomenalne, kreativne i zanimljive ljude.

Dokle ćete dogurati i u kojoj meri ćete ostvariti snove, zavisi najviše od vas. Evo šta je rekao reditelj predstave „Samo tri noći“ Marko Jovičić na temu snova: „Vaši snovi mogu postati stvarnost – ukoliko imate hrabrosti da ih sledite. Za dvadeset godina, bićete više razočarani stvarima koje niste učinili nego stvarima koje jeste. Zato isplovite iz sigurne luke. Istražujte. Sanjajte. Znati, misliti, sanjati. To je sve. Nikada nije kasno da postavite novi cilj, ili sanjate novi san…“

 

 

 

 

Upišite STUDIJE ZA MAKE UP UMETNIKA i učite sa nama o pozorišnoj šminki, kostimima, vlasuljarstvu i mnogim drugim zanimljivim veštinama i predmetima!

pozorišna šminka

VIDI OVDE

KURS SCENSKE ŠMINKE

scenska šminka

VIDI OVDE

Sa nastave na predmetu POZORIŠNA ŠMINKA

pozorišna šminka

VIDI OVDE