Select Page

POGLEDAJTE ŠTA UČIIMO NA OSMOM ČASU NA KURSU SCENSKE ŠMINKE

Scenski sminker

Pogledajte kako naši polaznici kursa scernske šminke pretvaraju zadatu temu u svoju kreaciju i polako svako od njih postaje profesionalni scenski sminker.

Tema današnjeg časa bila je fantasy makeup koji je morao da ima svoju priču a to su naši polaznici i ostvarili.

U fantasy makeup-u sve je dozvoljeno, mešanje boja, tekstura, šljokica, senki i nijansi.

Više o kursu scenske šminke pogledajte OVDE

Body Painting ili Body Art (slikanje po telu) predstavlja jedan fantastičan oblik umetnosti. FacePainting je BodyArt umetnost oslikavanja lica i u celom svetu neizostavan deo maskenbala,manifestacija,tematskih zabava, za decu i za odrasle.
Body Art umetnici koriste specijalne,za ovu namenu napravljene boje koje su uglavnom na vodenoj bazi.Nanose se četkicama a skidaju jednostavno-vodom i sapunom.V
rhunski kvalitet boja omogućuje umetniku da postigne fantastične efekte prelivanja i stapanja boja,da istakne najsitnije detalje i stvori pravo umetničko delo na licu ili telu! Kvalitet,postojanost i pre svega dermatološka pouzdanost ovog materijala čine FacePainting izuzetno popularnim na dečijim proslavama i manifestacijama.
Ova stranica je pre svega posvećena FacePainting umetnicima u Srbiji i mesto na kom oni mogu da se predstave svojim radovima.Ovakva umetnost je još uvek nerazvijena u našoj zemlji -u inostranstvu odavno postoje udruženja,klubovi,časopisi na ovu temu.