Select Page

Pinkove zvezdice

Zadovoljstvo nam je što smo od strane vrhunske produkcije Televizije Pink za emisije Pinkove zvezde i Pinkove zvezdice odabrani kao najbolji profesionalci. Naime, zaduženi smo za makeup i hairdressing podršku. Zahtevna produkcija koju postavlja ova televizija, ima potrebu i za najsavremenijim i najkvalitetnijim kadrom kada je u pitanju makeup i hairdressing. Mi kao Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity, sa ponosom stojimo čvrsto u obavljanju ovog zadatka, već puna četiri meseca koliko traju snimanja u najvećem studiju u Šimanovcima.

Ukoliko ste i vi zainteresovani da upišete neki od naših kurseva ili trogodišnje studije, možete nam se obratiti na telefon za informacije broj 011-641-7827 ili pogledati naše stranice na websajtu odnosno na facebook-u.

Na donjim fotografijama možete pogledati delić atmosfere sa snimanja emisije Pinkove zvezdice.

Izgleda zaista važi ona izreka da se “najslađe ostavlja za kraj”, jer, iako je bila poslednja, čim je izašla na scenu i počela da peva, Anđelija Milenković (10) je digla žiri na noge. Ipak, dodatne simpatije, dobila je zahvaljujući koreografiji koju je izvela sa njenim drugom, koga, kako kaže, poznaje još iz vrtića.

Naravno, dobila je svih pet glasova, a ovacije su se čule sa svih strana. Svi su uživali u njenoj razigranosti, a Milan je konstantno ponavljao “kako je ovo slatko” i “kako je ona opasna”.

Uz pesmu “Mladiću moj”, grupe Zana, mogli smo videti pravi spektakl, prenose mediji.