Select Page

Pinkove zvezde ekipa Akademije Purity radi makeup i hairdressing

SAVREMENA I NA SVETSKOM NIVOU KVALITETNA PRODUKCIJA, ZAHTEVA I SVETSKI MAKEUP I HAIRDRESSING

 

Televizija Pink pokrenula je takmičenje mladih pevača, koje po svom konceptu, produkciji i opštem televizijskom kvalitetu nije još vidjeno na ovim prostorima. U tom smislu, Akademija Purity odabrana je da vodi makeup i hairdressing podršku celokupnom serijalu ovih emisija. Pripremna snimanja su u toku a na donjoj fotografiji vidi se ekipa Akademije koja užurbano radi u studiju Televizije u Šimanovcima.

pinkove zvezde

pinkove zvezde

 

 

Odziv kandidataza Pinkove zvezde je bio ogroman. Da podsetimo, Pinkove zvezde kreću sa emitovanjem u septembru, a članovi stručnog žirija ovog takmičenja biti Ceca RažnatovićBora Đorđević, Haris Džinović, kao i Marina Tucaković, Jelena Tomašević i Miroslav Ilić.

Pinkove zvezde počeće sa emitovanjem u subotu, 13. septembra 2014. na Pink televiziji.

 

10660177_857482304269926_2944154819447021025_nlevaja

 

Pinkove zvezde ekipa Akademije Purity radi makeup i hairdressing podrsku celokupnom serijalu ove emisije.pink

Ceca Ražnatović je bez dvoumljenja prihvatila poziv da bude na čelu žirija, budući da je ovo veoma skup i ambiciozan projekat kojim će Televizija Pink  da zaseni sve slične muzičke talent emisije vidjene u regionu. 

Pinkove zvezde ekipa Akademije Purity radi makeup i hairdressing podrsku celokupnom serijalu ove emisije.

 

Ceca-Raznatovic-Pinkove-ZvezdaI ti možeš lako postati član ekipe Akademije Purity.

Makeup Umetnik i Master Makeup Umetnik

Dvogodisnje i trogodišnje studije makeup umetnosti, organizovane su po evropskim i američkim standardima. Cilj nam je da studenti još tokom studija steknu legitimitet kao umetnici početnici ali i poznanstva u javnosti. Većina njih tokom studija bude pozivana da samostalno radi na raznim modnim dešavanjima. Make up umetnost doživljava veliki uspon i pruža mogućnost za veliku karijeru. Akademija svojim odličnim nastavnim kadrom, besplatnim materijalima za rad i fantastičnim kontaktima u javnom životu svojim studentima već više godina uspeva da obezbedi značajnu karijeru.

U prvoj godini na praktičnoj nastavi rade se male revije, mali editorijali i tutorijali, mali javni nastupi, a u drugoj godini u praktičnu nastavu se uključuju veće revije kao što je Fashion week u Beogradu, Fashion week u Nišu, veći javni nastupi, rad na snimanju serija i filmova, rad na snimanju televizijskih emisija, šminkanje za pozorišne predstave i slično.