Select Page

Parafango tretman Sa nastave masaze na Akademiji Purity

Dobra praktična nastava je nešto Akademju za etsetiku i kozmetologiju “Purity” izdvaja od ostalih obrazovnih ustanova ovog tipa. Nastavu sa akademskiog kursa masaža pohadjaju studenti smera Wellness i Spa terapeut i Estetičar/kozmetičar. Fotografije koje slede otkrivaju Vam deo praktične nastave na kojoj se izmedju ostalog izučava, jedan od najuspešnijih tretmana za uklanjanje celulita i smanjenje telesne mase, ali i za detoksikaciju i ulepšavanje.

 

Parafango tretman je prirodna metoda za uklanjanje celulita što možete primetiti odmah nakon prvog tretmana. Parafango Tretman traje oko 60 minuta i počinje tako što se utrljavaju odredjena prirodna aromaterapijska ulja pa se zatim oblaže toplo blato koje izvlači toksine i na kraju aplicira krema koja produžava dejstvo do sledećeg tretmana. Smanjenje u obimu postoji vec nakon prvog tretmana. 

Celulit je bolest, koja se običnim dijetama ne može ukloniti. Zašto?

Masne naslage u tkivu kože zarobljene su toksinima. Pored toga što uvećavaju masu tkiva, sprečavaju i protok nagomilane vode, u limfu. Tipična mesta na kojima se javlja celulit su butine, bokovi, stomak, zadnjica a neretko i na nadlakticama i grudima , njegovo stvaranje pocinje u pubertetu a postaje vidljiv mnogo kasnije.

Celulit nastaje tako sto masno tkivo vrši pritisak i prodire u deo kože koji je označen kao dermis, tkivo postaje mekano puno udubljenja i nabora u kojima se zadržava voda. Cirkulacija je vrlo slaba i eliminacija toksina neefikasna. Na površini kože ovakvo tkivo podseća na pomorandžinu koru i deluje vrlo neestetski.

PARFANGO je mešavina parafina i morskog blata.

PARAFIN ima sposobnost da akumulira i odaje toplotu. Nanošenjem toplog parafina na kožu oslobađa se akumulirana toplota, izaziva znojenje, pore kože se šire i znatno se pojačava cirkulacija. Oslobađaju se toksini zarobljeni duboko u potkožnom tkivu.

MORSKO BLATO, kao i parafin, ima istu sposobnost akumuliranja i odavanja toplote. Zagrejano morsko blato stimuliše prokrvljenost tkiva i protok limfe. Minerali morskog blata, imaju važnu ulogu u oslobađanju toksina, jer ih vezuju za sebe. Kroz raširene pore toksini se izlučuju, a koža duboko hidrira i revitalizuje.

Tretman obuhvata utrljavanje ampule, oblaganje toplim blatom (blato izvlači sve toksine) i na kraju mazanje specijalne kreme koja drži dejstvo do sledećeg tretmana. Gubi se 1 cm u obimu.

Efekti su vidljivi ODMAH, a najbolji efekti se vide već posle 3-4 tretmana.

Zato vam preporučujemo seriju od 4 tretmana i 1 dobijate GRATIS!