+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Obuka za sminkere

STUDENTI RADILI MAKE UP I STYLING NA SNIMANJU EDITORIJALA MARIJE ANTOANETE
LET THEM EAT CAKE

Pogledajte ovaj prilog i na sajtu stiliste klikom ovde
Studenti Akademije za Estetiku i Kozmetologiju su imali cast raditi na setu stiliste Aleksandra Adrijana Rankovica. Pored lepe i radne atmosfere imali su mogucnost videti kako je to izgledalo u XVIII veku, a ujedno umesati i svoje prste u stvaranju ovog dela.
ALEKSANDAR:
“Ovo je veliki dan za moj blog i mene.
Radi se o postu koji sam kreirao u glavi mesecima. Nakon što su se stekli uslovi da se radi, sjajan tim se okupio i nakon sedam sati snimanja napravio sledeci produkt.
Priznajem da sam opcinjen Marijom Antoanetom i spektakularnim lucidnim ponašanjem iste. Istoricari su tradicionalno prikazivali Mariju Antoanetu kao površnu, slabu i odanu hedonizmu.
“Neka jedu kolace” (kao odgovor na to što narod nije imao hleba) je bila recenica koja je obeležila istoriju njene vladavine, pa te motive možete videti na fotografijama.
Nadam se da cete uživati sa nama u XVIII veku.”

Izjave stiliste:
UKOLIKO I DALJE ŽELITE DA PRATITE DEŠAVANJA NA MOM BLOGU LAJKUJTE STRANICU STYLE BY ADRIAN
Modeli
Nada Ðukic
Nevena Vereški
Iva Tramošljanin
Modni svet Srbije


Fotografija:
Adam Rakicevic
Nenad Prokic
Štap i Kanap Studio


Šminka:
Mia Ristic
Akademija za estetiku i kozmetologiju Beograd

Frizura:
Milica Popovic
Akademija za estetiku i kozmetologiju Beograd

Lokacija:
Vila Jelena

Haljina 1
Salon vencanica Matrimonia

Haljine 2 i 3
Narodno pozorište, Beograd

Rokovnik:
Unikatni rokovnici

Veliku zahvalnost dugujem mojoj prijateljici Cvijeti Radovic koja je omogucila snimanje u Vili Jeleni.

Obuka za sminkere

Kurs profesionalnog sminkanja (kurs tehnike šminkanja lica) namenjen je svima koji žele da se profesionalno bave šminkanjem i svakome ko zeli postati profesionalni sminker. On predstavlja osnovu za svako dalje usavršavanje svakog profesionalnog šminkera i pruža mogućnost za dalje izučavanje scenske šmnke, filmske šminke i specijalnih efekata, pozorišne šminke…

Kurs profesionalnog sminkanja se sastoji od 65 časova,  gde se savladavaju osnove tehnika šminkanja, ali obuhvata i praksu na mnogim značajnim projektima u sferi mode, na revijama, i drugim desavanjima .

Svakom polazniku nudi se prilika da pohađa stručnu praksu, i mogućnost da nauči što više o radu u budućoj profesiji. Naši polaznici su do sada radili na brojnim projektima u okviru praktične neki od njih su serija “Otvorena vrata”, “Urgentni centar”, film “Srce u anesteziji”, pilot epizodu serije “Mitići”, mnoge revije, a posebno smo ponosni na učešće na Beogradskom Fashion Week-u, BAFE festivalu itd.

Kurs profesionalnog sminkanja.

Svaki polaznik dobija na poklon set profesionalnih četkica, i set profesionalne NYX šminke za vežbu i rad. Nakon kursa Tehnike šminkanja lica, u javnosti poznatom kao kurs profesionalnog sminkanja, ovladaćete tehnikama profesionalnih šminkera, ali i imati osnovu za dalje usavršavanje za šminku u pozorištu, televiziji, filmu itd.

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome Yourk Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije za Make Up Artist-a iliEstetičar/Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit.