Select Page

OBUKA ZA NOKTE NA AKADEMIJI PURITY

Obuka za nokte Manikir i nadogradjnja noktiju – scene sa nastave na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity,Obuka za Nokte lak, nokti gel, nokti nadogradnja, nokti obuka, nokti edukacija, nokti skola, nokti kurs

Obuka za nokte Manikir i nadogradjnja noktiju – akademski kurs nudi Vam mogućnost sticanja savršenog poznavanja manikira, nadogradnje i ekstenzije noktiju i Nail Art-a.

Kurs obuhvata teorijski i praktični deo, uz obezbeđene skripte i materijal za rad. Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity” obučava stručan kadar u ovoj oblasti na akademskom nivou, što predstavlja odličnu polaznu osnovu za svakoga ko bi želeo da se bavi ovim profitabilnim zanimanjem.

Obuka za nokte-Nadogradnja noktiju i ekstenzija noktiju sa nail art-om

Kozmetika, gelovi, oprema i ostala sredstva za praktičnu nastavu su obezbedjeni. Svaki polaznik Akademije stiče pravo na trajan popust pri kupovini proizvoda za manikir i nail art kao i trajan popust na celokupni potreban asortiman za opremanje vlastitog salona ili salona gde namerava da se zaposli. Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity takodje pomaže pri zapošljavanju svojih svršenih polaznika i direktno posreduje izmedju polaznika i poslodavaca, besplatno.
Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje bachelor diplome Yourk Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije za smer Estetičar-Kozmetičar ili Make Up Artist, kurs će biti priznat kao položen ispit i umanjiće se školarina u vrednosti ovog kursa.

Obuka za nokte-Nadogradnja noktiju i ekstenzija noktiju sa nail art-om

Obuka za nokte traje mesec dana, dva puta nedeljno po četiri sata, odnosno pet školskih časova, što je ukupno 40 školskih časova. Obuka za nokte na Akademiji Purity ima svoju dugu tradiciju.  Gotovo da nema nezaposlenih kandidata a mnogi su otvorili i svoje salone. Obzirom da je diploma medjunarodno priznata, veliki je broj kandidata koji su se zaposlili i u inostranstvu, na šta smo kao akademija ponosni.