+381607237853 akademija.purity@gmail.com

NOVOGODIŠNJA ŠMINKA 2018 - frizura i šminka za najluđu noć

Novogodišnja šminka 2018

Novogodišnja šminka 2018
Novogodišnja noć apsolutno treba da izgleda besprekorno i ništa manje nije dozvoljeno. U časopisima koji se bave modom možete videti nešto od aktuelnih trendova ali i dosta kreativnosti poznatih make up artista i hair stylista.
Pretpostavljamo da ste se za doček Nove 2018.godine odlučili za neki od popularnih noćnih klubova,pa smo se odluučili da shodno tome Vam Tim Akademije Purity predloži celokupa izgled. Novogodišnja šminka i frizura bi trebalo da bude moderna, izražena i glamurozna. Kombinacije za najluđu noć u godini mogu biti veoma različite. Najčešće, možemo videti dosta šljokica, sjaja, štrasa, crvenog karmina, dugih trepavica, bujne kose i elegantne punđe. Najviše se šminka i frizura prilagođavaju odevnoj kombinaciji ili mestu na kojem se proslavlja.
Pre početka šminkanja je neophodno prvo srediti frizuru. Naravno, prvo je potrebno, temeljno je oprati, zatim osušiti fenom i zatim pristupiti termalnim procedurama, takle, ili je stilizovati presom, kupastim figarom ili klasičnim figarom, zavisi od Vas i toga šta ste zamislili. Ono što je “trendi” ove sezone su svakako pletenice raznih oblika i veličina koje uvek možete dodati uz svoj hair style look.Mlađe devojke se više opredeljuju za ravniju kosu dok one malo starije na neke neobavezne lokne. Naša preporuka je talasasta kosa sa po kojom pletenicom. Sve to , naravno zavisi od garderobe za koju stese opredelile.
Sledeći korak bi svakako bio šminka. Šminka bi trebalo da je glamurozna a sav akcenat da je na očima. Koristite više nijansi ljubičastih i ciklama tonova u kombinaciji sa crnom i tamno braon senkom jer tako zajedno u kombinaciji daje glamurozan efekat, pogotovo ako se poslužimo i sa malo glitera ili sedefa. Veštačke trepavice i crna senka u spoljašnjim uglovima doprinose makčastom izgledu očiju. Nakon tena, konturisanja i rumenila obavezan je higlighter u bisernoj nijansi kako bi istakli jagodice i postigli svežinu lica. ne zaboravite i ruž koji će upotpuniti Vaš glamurozan izgled.

POSTANI MAKEUP ARTIST

Prvi Oskar Srbije

KLIKNI OVDE

NAUČI DA PRAVIŠ SVEČANE FRIZURE

supermodel Bojana Krsmanović

KLIKNI OVDE