+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Novi trend - Tetovaže u kosi

Tetovaze u kosi

Novi trend – tetovaze u kosi je apsolutno oduševio one koje vole modu i koji uživaju u inovacijama. Za veoma kratko vreme se izdvojio kao trend kada je u pitanju stilizovanje kose. Reč je o tetovažama u kosi. Na svetskoj modnoj sceni su one i te kako doživele neverovatnu popularnost medjutim kod nas se o tome malo zna. Generalno se te tetovaže nose preko leta jer se idelano uklapa sa letnjom sezonom medjutim i tokom jeseni se preporučuje.
Tetovaze u kosi.Ovo je poseban način da osvežite izgled kose i dodate svojoj frizuri zanimljiv pomalo egzotičan detalj koji podseća na kulturu ulepšavanja grčkih i rimskih žena. Ukoliko uživate u boho stilu onda vam je ovakav detalj neophodan. Tetovaže zahtevaju ravnu kosu, kako bi dale pravi efekat a stavljaju se na vrlo jednostavan način. Važno je da se napomene da su ovo metalik tetovaže za telo koje se nanosi na isti način. Isecite željeni dizajn, skinite providnu foliju koja štiti tetovažu pa zalepite tetovažu okrećući je oslikanim delom ka kosi. Pokvasite komad vate i tapkajte.

Više o kursu za PROFESIONALNOG FRIZERA klikom OVDE

Posle ovako efektne tetovaže celokupna frizura bi bila potpuna ukoliko je stilizujete. Prvenstveno možete početi od nekih pletenica koje će poslužiti kao detalji za što lepši izgled kose. Medjutim i pored toga kao ideja vam mogu poslužiti lokne.
Lokne su jedna od frizura koja jednsotavno ne može da dosadi niti da izađe iz mode!
Izgledu daju ženstvenost, a kosi volumen i teksturu, pa su idealne za sve vas sa tanjom vlasi.

Tetovaze u kosi.Oni predstavljaju potpuno neočekivane načine da osvežite i ulepšavate vaš izgled kada je u pitanju kosa.

Do sada su frizeri uglavnom predstavljali nove trendove u bojenju kose – nove smele nijense, ali ovaj novi trend zahteva šišanje kose i brijač u vašim rukama. Ako krijete buntovnicu u sebi ili jednostavno želite da promovišete punk rock stil, a sigurno da ne želite drastičnu promenu, (zbog posla) ovaj način stilizovanja frizure može biti sjajno rešenje za vas. Ovaj trend je u svetu poznat kao – skrivena tetovaža u kosi!