+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Novi trend - šatiranje kose uz pomoć stakla za sjajan efekat

 

Novi trend  – šatiranje kose uz pomoć stakla za sjajan efekat

Novi trend – šatiranje kose uz pomoć stakla.Ova inovacija dolazi iz Njujorka i ima neverovatne rezultate uz vrlo jednostavnu tehniku šatiranja kose koja zahteva veoma malo vremena. Reč je o šatiranju kose gde glavnu ulogu ima komad stakla. Uz pomoć ove tehnike šatiranja kose možete postići više slojeva boje na jednoj površini i dosta se razlikuje od farbanja sa folijama.
Cilj ove tehnike šatiranja kose jeste da kosa bude što sjajnija kako bi izgledala kao da svetluca. Različite nijanse boje za kosu se nanesu na komad stakla a onda nakon toga se kosa položi preko te boje i uz pomoć špartle se utisne u kosu i tada se boje pomešaju. Ukoliko želite da stvorite različite efekte na kosi onda je ova tehnika šatiranja kose pravi izbor za vas. Ovaj trend šatiranja će vremenom doživeti neverovatnu popularnost a do tada isprobajte ovu tehniku šatiranja kose i budite inovativni. Nakon pramenova na red stupa stilizovanje frizure i to po vašim nekim idejama.Šatiranje kose uz pomoć stakla isprobajte i Vi.Preporučuje Akademija Purity.

Više o kursu za PROFESIONALNOG FRIZERA klikom OVDE

 

 

Naglašeni pramenovi  uz pomoć šatiranja kose ili neke druge tehnike su uglavnom pramenovi kose različitog stupnja blajhanja. Jako naglašeni pramenovi izgledaju dobro u kosi bilo koje boje, a prednost je u tome što nije cela kosa izložna blanšu. Sada i poznate ličnosi žele da izgledaju kao da su se upravo vratile sa plaže. Naglašeni pramenovi u njihovoj kosi sugerišu upravo to, a da kosa pri tome ne izgleda veštački. Kako bi postigle ovaj efekat one boje naglašene premenove koristeći četku. Ovom metodom se izbegava nagla promena boje i zbog toga kosa izgleda prirodno.
Nenaglašeni pramenovi predstavljaju suprotnost naglašenim. Tamniji pramenovi kose dodaju dubinu i sjaj kosi. Prvobitno su osmišljeni za sedu kosu. Tamnije su bojeni na sivi pramenovi kose kako bi se uklopili sa ostatkom kose koja nije izgubila boju. Tokom procesa frizeri su uočili da su istovremeno stvorili i optičku varku. Tamniji pramenovi su učinili da kosa deluje kao da ima veći volumen. Ovo je naravno propratni bonus za sve sa tankom i slabom kosom.

Šatiranje kose uz pomoć stakla preporuka za Vas.