+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Novi trend - Riblja kost nokti

Novi trend – Riblja kost nokti

 

Riblja kost nokti-U industriji nail art-a stigao je novi trend – RIBLJA KOST NOKTI. Ukoliko želite da vaši nokti izgledaju uvek lepo i ukrašeno, a pritom i uvek drugačije, uz veoma malo kreativnosti i truda, služeći se malim trikovima, možete to i da postignete i to bez obaveze da odlazite kod manikira.
Ovakav efekat na noktima se postiže lakovima za nokte.Novi trend riblja kost nokti- Sve što vam je pored toga potrebno je kreativnost. Izaberite tri boje lakova za nokte. Jednu nijansu odredite kao osnovu boju koja će služiti kao baza. Potom ostale dve vam služe sa dodatne efekte. Drugu boju koju ste izabrali nanosite po cik cak principu. Počinjete od početka nokta kada lepo isečete zanoktice i mažete prema ivicama nokta. Tako uradite i sa trećom bojom s tim što nanosite u suprotnom smeru kako i nokat dobio efekat riblje kosti. Poznato vam je da tokom pletenja riblje kosti kosa izgleda kao da se pramenovi upliću jedan u drugi, tako isto radite i sa lakovima. Slika vam je pravi orjentir kako to treba da izgleda.

U zavisnosti od toga kakav efekat ukrašavanja noktiju želite, zavisi i šta vam je za sam postupak ukrašavanja potrebno.
Sve žene vole uredne nokte, to je fakat! Neke od nas biraju kratke nokte i uredan manikir sa bezbojnim lakom, a neke vole mačije kandžice koje boje desetinama boja, ukrašavaju šljokicama i perlama. Iscrtavanja noktiju, bilo da se radi french manikir ili mala remek dela u nail art-u, ostaju primećena na vašim rukama pored dobro odabranog nakita.
Na tržištu su sve dostupniji ukrasi i akrilne boje za iscrtavanje u svim nijansama, cvetići koji se lepe na nokatnu ploču, cirkoni, perlice, suvo cveće, perje i razni drugi implanti. Igra iscrtavanja i ukrašavanja lakovima i lajnerima zaista nema kraja, jer nove ideje možete što pre iscrtati čim acetonom skinete male umetničke radove sa noktiju i kreirate iznova.