Select Page

NOVI TREND PODIZANJA OBRVA - BROW LAMINATION

Novi trend podizanja obrva – BROW LAMINATION

Kozmetičari su to odlučili dovesti na jednu novu dimenziju i to tehnikom koja je u kratkom vremenu u potpunosti zaludela žene širom sveta. Reč je podizanju obrva, poznatijem kao brow lamination. Podizanje obrva radi i popriličan broj salona lepote, a reč je o tehnici koja se radi kremom koja razdvaja i opušta dlake obrva kako bi se što lakše stilizovale, a nakon nje se nanosi neutralizator koji pojačava volumen i fiksira obrve. Ovaj tretman može u potpunosti da promeni izgled vaših obrva, a osim volumena može i da ih produžiti. Mnoge su žene bez razmišljanja odlučile da ovo isprobaju, jer nije trajan, pa tako može biti sjajna zamena za popularno japansko iscrtavanje obrva.

Isto tako, ovaj novi način podizanja obrva možete uraditi i sami kod kuće. Reč je o neobičnom trendu koji je zaživeo među ženama širom sveta, a zanimljivo je to što se umesto standardnih gelova koristi tvrdi sapun. Metoda je namenjena svim ženama koje žele da postignu efekat gušćih i bujnijih obrva, a sve što vam je potrebno su sapun i četkica za obrve. Kao pomoć vam može poslužiti i stara četkica od maskare, koju treba prethodno dobro da očistite.

Prođite četkicom po sapunu, a zatim je nanesite na obrve. Obrve češljajte prema gore i oblikujte ih baš kako vi želite. Nakon samo par minuta obrve će se čvrsto zalepiti za kožu i biće postojane tokom celog dana. Savet je da sapun nanosite u tanjim slojevima, jer ćete tako lakše oblikovati obrve.

Kada je reč o izboru sapuna, preporuka je da birate higijenski proizvod koji u sebi sadrži glicerin, jer on ima relativno niski pH koji sprečava iritaciju. Kako prenose magazini iz sfere lepote, sapun je mnogo efikasniji za stilizovanje obrva od klasičnih gelova, jer nudi mnogo dugotrajniji učinak.Tajna se krije u sastavu. Gelovi za obrve su na bazi vode, pa u slučaju da se oznojite on može da izgubi svoja svojstva, dok su sapuni gušći i samim tim postojaniji.

 

POSTANI PROFESIONALAC UZ AKADEMIJU PURITY - polako ali sigurno približava se leto i novi upisni rok na tri fantastična smera za sve one koji žele da uče i da se bave onim što vole!

MAKEUP

RUSKI VOLUMEN, TRAJNA ŠMINKA, PUDER OBRVE i još puno drugih kurseva u ponudi - pozovite i iskoristite neverovatan popust od 50% na SVE OBUKE U ONLINE FORMI!