Select Page

Non-touring najnovija tehnika šminkanja

 Non-touring najnovija tehnika šminkanja

 

Ne postoji osoba na svetu koja ne želi da ima sjajni i svež izgled kože. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih su  hajlajtovanje i strobing tehnika tako popularni. Svi želimo da “sijamo kao dijamant”, ali je problem kod ovih tehnika što zahtevaju dosta proizvoda, koje ne mogu svi da priušte.

Na svu sreću, nastao je novi trend u šminkanju koji je savršen za sve one koji žele da izgledaju sveže bez trošenja pola tube pudera, korektora i hajlajtera. Kao što smo rekli u naslovu, ova tehnika se zove “non-touring” i praktično se zasniva na laganom strobingu, hajlajtovanju lica na nežan i prirodan način – koji izgleda odlično kako na slikama, tako i uživo. Sam dokaz da je ova tehnika odlično prihvaćena jeste to što su poznate ličnosti poput Kendal Džener i Dženifer Lopez počele da je koriste.

Suština ovog načina šminkanja jeste u smanjenju proizvoda i aplikacija koje koristite. Manje je zaista više, a sve što će vam biti potrebno za stvaranje ovog izgleda su prajmer, BB krema ili tečni puder i hajlajter. Pogledajte kako da se našminkate ovom tehnikom:

  1. Pripremite kožu sa prajmerom po vašem izboru – koji će vam se slagati uz tip kože i teksturu. Ako ne želite da ga koristite, ili ga nemate ovaj korak možete preskočiti.
  2. Nanesite BB kremu ili tečni puder u nijansi koju koristite. Takođe možete koristiti CC kremu ili bilo koju hidratantnu, iznijansiranu kremu za lice.
  3. I na kraju, najzanimljiviji deo – nanošenje hajlajtera. Jednostavno nanesite hajlajter na mesta koje sunce prvo “udara”, a to su  most nosa, vrh jagodica i u udubljenje iznad gornje usne (između usne i nosa, takozvani kupidonov luk). Razmažite ga sa četkicom i to je sve. Dobili ste svež i sjajan izgled lica koji je pre svega prirodan i koji će definisati vaše lice bez jakih linija i komplikovanih tehnika.

 

POGLEDAJTE VIŠE O RAZLIČITIM SERUMIMA ZA NEGU

različiti serumi za negu

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR

promene na koži