Select Page

NMF pro youth system – vitamin C serum

Vitamin C serum

Današnja preporuka za negu vaše kože je NMF pro youth sistem – Vitamin C serum iz Izraelske nanotehnološke proizvodnje. NMF pro youth sistem – Vitamin C serum je visoko koncentrovani serum za lice. NMF pro youth sistem – Vitamin C serum je gelirane strukture i prijatnog mirisa, ostavlja blagi film na površini kože. Zbog svojih aktivnih supstanci, odličan je za kožu sklonu proširenim kapilarima, jača krvne sudove i čini kožu otpornijom i vraća imunitet koži.

U profesionalnoj upotrebi  NMF pro youth sistem – Vitamin C serum se koristi u medicinskim kozmetičkim tretmanima kuperozne kože, u anti age tretmanima za podmlađivanje kože  i u tretmanima hidratacije kože. Primenjuje se u kombinaciji sa ultrazvukom i tada NMF pro youth sistem – Vitamin C serum prodire u najdublje slojeve kože, zadržava efekat preparata u koži, jača zidove krvnih sudova, čini kožu zdravijom, hidriranom i umiruje crvenilo na koži.

NMF pro youth sistem – Vitamin C serum se preporučuje i za kućnu negu lica, može se tretirati i vrat i dekolte. Nanosi se uveče, tanak sloj, na čistu kožu, sačeka se da koža apsorbuje dovoljnu količinu i preko toga se može naneti blaga umirujuća krema. Dužom upotrebom i adekvatnom kućnom negom NMF pro youth sistem – Vitamin C serum je vrlo delotvoran, lice će imati manje upalnih procesa, izgledaće svežije, zategnutije i zdravije. Pakovanje NMF pro youth sistem Vitamin C seruma sarži 30ml.

 Aktivni sastojci NMF pro youth system – vitamin C seruma su:

 

Dimentikon – Pomaže suvoj koži i ujednačava ten.

Cilopentasiloksan – Hidrira, štiti kožu i vraća joj sjaj.

Ulje semena – Vraća imunitet koži, hrani je i ojačava.

Ulje divlje ruže – Umiruje kožu i upalne procese, pomaže kod starije kože i hiperpigmentacije kože.

 

Svi ovi sastojci su ispitani i bezbedni za upotrebu. NMF pro youth system – vitamin C serum pomaže hiperpigmentisanoj koži, suvoj koži, koži sklonoj rozaceei i kuperozi, jača oslablene krvne sudove i umanjuje upalne procese na koži. Nakon duže upotrebe koža se oporavlja, izgleda svežije i svetlije i ostaje zaštićena od štetnih spoljašnjih faktora.

Pogledajte kako izgleda tretman dijamantskim pilingom

dijamantski piling

Pogledajte kako izgleda tretman hidratacije rađen voditelju Aleksandru Jankovu

aleksandar jankov