Select Page

NIJANSIRANJE KOSE - idealna promena za osveženje boje

Nijansiranje kose

Nijansiranje kose idealno je rešenje za sve one koji žele promenu u boji kose. Samo nijansiranje podrazumijeva promenu boje koja može biti u puno blažem obliku kao pramenovi i kao dobra priprema za sve one koji će možda nakon toga hteti obojiti celu kosu. Nijansiranje kose su radili polaznici na kursu za ženskog frizera.

Pramenovi su odlično rešenje jer su laki za održavanje i ne traže učestale odlaske frizeru. Nijansiranje se odnosi na izvlačenje pramenova u nekoliko nijansi. Prema mišljenju vrhunskih frizera najidealnije frizure za spomenut postupak su upravo bob frizure, ali isto se tako može raditi i s drugim oblicima frizura, s tim da svaka frizura zahteva poseban postupak.

Postoji nekoliko načina kako se može obaviti nijansiranje, a tehnika poznatija kao “Sunce” preporuča se svim onima koji žele imati što prirodniji izgled, odnosno promene na kosi bez alergena i amonijaka. Tu se pre svega radi o pramenovima gde se želi postići efekat tople boje sunca i sjaj. nijansiranje kose odavno postalo moderno i da je jednobojna kosa već mesecima prošlost.

Za ombre i sombre ste već odavno čule, a verovatno i isprobale, a znate dobro da se beauty trendovi menjaju svakoga meseca, pa tako jedna tehnika bojenja kose ubrzo padne u zaborav. I za balejaž ste čule, možda već i isprobale, a komentari i komplimenti se nižu gde god se pojavite, zar ne?

Pa nije na odmet podsetiti se šta je zapravo balejaž nijansiranje kose i zašto kosu jednostavno morate obojiti na ovaj način. Balejaž tehnika farbanja kose je, bez sumnje, trend koji neće brzo pasti u zaborav, čak šta više, devojke ga naprosto obožavaju. Ovom tehnikom postiže se ne samo prirodan izgled kose, već ona izgleda osunčano i sveže, kao da ste se upravo vratili sa mora. Nijansiranje se može vršiti na bilo kojoj podlozi.

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR, MAKEUP ARTIST ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT

priprema lica za šminkanje

POGLEDAJTE VIŠE O NEZI ZA SVAKI TIP KOSE

nega za svaki tip kose