Select Page

Neverovatan tretman - Detoksikacija kose

Neverovatan tretman – Detoksikacija kose

Neverovatan tretman – Detoksikacija kose.Zbog raznih delovanja spoljašnjih i unutrašnjih uticaja sam sastav kose se i te kako menja tako da je tu neverovatan tretman – detoksikacija kose. Toksini koji se nalaze u kosi se mogu ukloniti detoksikacijom kose. Toksini odnosno otrovi predstavljaju jednog od najvećih neprijatelja zdravlju kose. Sastojci tokom tretmana detoksikacije kose su na prirodnoj bazi i držanjem tih sastojaka i to najvise 15 minuta, kosa će se regenerisati.Razna ulja koja se koriste tokom proces će popuniti kutikulu dlake i na taj način stvoriti zaštitnu opnu koja će kosu štiti od spoljašnjih uticaja. Uklanjanjem toksina iz kose, omogućićete dubinsko čišćenje kose i posebno se preporučuje ofarbanoj kosi.
Neverovatan tretman – Detoksikacija kose.Ofarbana kosa je posebno izložena raznim uticajima i zbog toga je treba negovati. Svi sastojci za detoksikaciju kose se mešaju drvenom kašikom kako bi sačuvali svoju delotvornost. Glina koja se nalazi u samoj smesi će dodatno nahraniti kosu i zbog drvene posude će zadržati svoje sastojke.

 

Ne perite kosu svakog dana
Svakodnevno pranje kose nepotrebno je, čak i ukoliko je masna, jer se ovim postupkom uništava prirodni sebum temena bez kojeg kosa postaje krta i tanka, a koža glave perutava i suva.

Masaža
Frizeri upozoravaju da pri pranju kose kod kuće dame ne obavljaju masažu glave, te zbog toga kosa nikada neće izgledati dobro kao posle pranja u frizerskom salonu. Masaža temena stimuliše cirkulaciju, a kosi daje zdraviji i lepši izgled.

KosaIsecite krajeve
Oštećeni krajevi predstavljaju problem, posebno za žene koje žele dugu kosu. Šišanjem vrhova kose u frizerskom salonu ne bi trebalo da se završi nega ovih vlasi, već ih silikonskim kapima regenerišite nakon svakog pranja.

„Ohladite kosu“
Prekomerne toplote koje se postižu sušenjem i peglanjem kose, neprihvatljive su u programu njenog oporavka. Opredelite se za prirodan izgled i dozvolite kosi potpunu regeneraciju.

KosaNahranite kosu
Za razliku od organizma kome je za detoksikaciju neophodna dijeta, kosi je potrebno mnogo „hrane“. Jednom nedeljno stavite hranljivu masku na kosu, a potrudite se da u periodu oporavka vaših vlasi jedete što zdraviju hranu, jer sve što unosite u organizam utiče na njen izgled.