Select Page

AKADEMIJA PURITY RADI MAKEUP I HAIRDRESSING STRUČNU PODRŠKU ZA FAKULTET DRAMSKIH UMETNOSTI U BEOGRADU

NAJBOLJA SKOLA SMINKANJA U BEOGRADU

Akademija Purity radi šminku na snimanju filma “Hoću kusur neću žvaku” za državni Fakultet dramskih umetnosti

Već duže vreme Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity podržava celokupne estetske potrebe za stručnim makeup-om i stručnom frizurom Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

Ovih dana je u toku snimanje filma “Hoću kusur, neću žvake” u kojem učestvuju poznati glumci. Naše studente i polaznike stručnih akademskih kurseva koji rade šminku možete videti u par fotografija sa snimanja ovog filma.

Najbolja skola sminkanja u Beogradu je Akademija Purity, koja je od makeup stručnog časopisa u Americi proglašena za najbolju makeup školu u ovom delu sveta. Pogledajte link ovde.

Isto tako, državni Fakultet dramskih umetnosti odabrao je baš ovu akademiju da vodi makeup i hairdressing za sve filmove, serije i snimanja koja radi ovaj fakultet, zato je Akademija Purity Najbolja skola sminkanja u Beogradu i regionu.

Veliki rad Akademije Purity u produkciji možete pogledati ovde.

Mnoga svakodnevna dešavanja na Akademiji Purity pogledajte ovde.

Posebno obratite pažnju za koga se odlučujete kada želite da učite šninkanje. Majstor-šminker čuva zanat za sebe. Akademija Purity nesebično deli znanje, jer joj je cilj da njeni studenti i polaznici akademskih kurseva budu uspešni. Akademija će se sutra hvaliti vašim uspesima. Šminkeri će se plašiti vaših uspeha. Tu je razlika.

Najbolja skola sminkanja u Beogradu i Srbiji. 

Zato je Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity izabrana za najbolju skolu sminkanja u Beogradu i ovom delu sveta.

Najbolja skola sminkanja u Beogradu

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity postoji već dugi niz godina. Svi stručni kadrovi i stručni timovi koji vrše obuku više puta u toku godine posećuju najznačajnije svetske trend i modne dogadjaje u svetu. Zato će i svaki kvalitetan stručnjak za šminku u Srbiji i regionu biti učenik Najbolja skola sminkanja u Beogradu, Akademije Purity.

Najbolja skola sminkanja u Beogradu

je počastvovana kao i mi zaposleni u njoj, što smo jedini u ovom delu regiona koji vrše upis na studijske programe makeup umetnosti za York univerzitet. Ovakvo poverenje rezultat je našeg velikog, dugtrajnog, strpljivog, marljivog i pozitivistički nastrojenog rada, dobronamernošću prema konkurenciji i spremnosti za saradnju sa svakom kućom ili pojedinscem koji žele biti stručni u makeup umetnosti.