Select Page

NADOGRADNJA OBRVA PURITY METOD DLAKA PO DLAKA U SIGURNIM RUKAMA PROFESORKI AKADEMIJE PURITY

ZAKAŽITE SVOJ TERMIN NA 011 2410900

WORKSHOP NADOGRADNJA OBRVA 25. 01. 2016.

NADOGRADNJA OBRVA U BEOGRADU METODOM DLAKA PO DLAKA I EKSTENZIJA OBRVA Purity

Nadogradnja obrva i ekstenzija obrva se radi specijalnim prirodnim antialergentskim lepkom, postavljanjem dlake po dlake na kožu obrve. Odlična je i za klijente koji gotovo da nemaju dlačice na obrvama. Obrve se ovom tehnikom oblikuju po želji. Ovako dobijene obrve traju dve do četiri nedelje, te se korekcije rade upravo po potrebi.

Nadogradnja obrva i ekstenzija obrva Purity tehnikama

Ovim ekstenzijama mogu se dopuniti nedostaci obrva, ali se može i kompletno promeniti njihov oblik.

Ukoliko je reč o slabim i tankim obrvama, dužina trajanja tretmana je do dva sata. Pojedini tretmani mogu trajati i dosta kraće, oko sat vremena.

Ova tehnika je revolucionarna na našim prostorima, i doživljava veliku popularnost. Tehnika je potpuno bezbolna, ne ostavlja crvenilo niti bilo kakve druge posledice. Predivno nadogradjene Purity obrve traju 2-4 nedelje što zavisi od tipa kože klijenta. Korekcije se iz tog razloga rade na 2 do 4 nedelje.

Ekstenzije dolaze u više od šest boja, tako da je lako naći željenu nijansu.  Ova tehnika se izučava na Akademiji  za estetiku i kozmetologiju kao akademski kurs.

Pogledajte kako samo predivno i prirodno izgledaju obrve klijenata nadogradjene Purity tehnikom.

NADOGRADNJA OBRVA CENA Pošaljite nam fotografiju Vaših obrva da bismo Vam odredili cenu nadogrdnje na naš Facebook profil. Prethodno nas kliknite za prijatelja pa tek onda pošaljite sliku, da bi slika sigurno stigla. KLIKNI DA POŠALJEŠ SLIKU

NADOGRADNJA OBRVA CENA-ako želite tretman nadogradnje

WORKSHOP NADOGRADNJA OBRVA 25. 01. 2016.