Select Page

MISS YU KOMPANIJA - praktična nastava, studenti prve godine

MissYu kompanija

MissYu kompanija organizuje izbor za Miss Srbije i svoje finalistkinje šalje na takmičenja za Miss Universe i Miss World. Veliki broj novoprijavljenih devojaka govori o uspešnosti same kompanije. Laskava titula Miss Srbije je želja svake od njih. Ukoliko prođu regionalna takmičenja slede pripreme za finale. Pripreme za finale se održavaju u kompleksu Porto Karas u Grčkoj. Na pripremama će boraviti oko dvadeset dana u luksuznom hotelu sa teniskim terenima, bazenima, divnom prirodom, plažom i okruženjem. Sama priprema se sastoji iz regulisane ishrane, fizičke aktivnosti, učenju veštine tai či i vežbanju koreografije za finalno veče. Sem fizičkih priprema tu je i priprema za javni nastup, držanje, govor, izražavanje i nastupanje u medijima. Svakodnevna snimanja i fotografisanja su nezaobilazna. Nakon priprema finalistkinje se vraćaju u Beograd i sledi finalno veče izbora za Miss Srbije. Sve finalistkinje dobijaju stipendiju RNB koledža i na taj način MissYu kompanija radi na obrazovanju ovih mladih devojaka.

MissYu kompanija priprema svoje novoprijavljene članice mnogo pre samih zvaničnih priprema. To radi na taj način što organizuje fotografisanja i snimanja. Na tim snimanjima one od samog početke uče o pravilima poziranja, držanja i izrazu lica. Od profesionalnih fotografa uče sve trikove i načine kako da izgledaju najbolje na fotografijama. Za šminku i frizuru su zaduženi studenti prve godine smera Makeup artist. 

MissYu kompanija – šminka i frizura za fotografisanje

Za potrebe modne fotografije, kataloga, reklama i magazina beaty šminka je nezaobilazna. Beauty šminka podrazumeva isticanje svih lepih karakteristika na licu modela a sakrivanje loših. Ovakvom šminkom ne menjamo karatkeristike lica modela već samo ističemo one delove koji su najbitniji. Beauty šminka podrazumeva nežne boje poput bež, roze, smeđe, sedefastih tonova, bisernih tonova i boje kajsije. Beauty šminka zahteva besprekoran ten, mladolik izgled, higlighter i orošeno lice. Frizure prilagođavamo obliku lica i garderobi koju modeli nose. Opušteni talasi koji padaju preko ramena modela najbolje ističnu njihovu vitku figuru i mladalački izgled. Nekima od njih je najbolje pokupiti kosu u uredni rep ili punđu. Na taj način ističemo crte lica i ramena modela. 

POGLEDAJTE JEDNU OD PRETHODNIH SARADNJI SA KOMPANIJOM

DSCN55751

POGLEDAJTE JOŠ JEDNO OD FOTOGRAFISANJA SA KOMPANIJOM MISS YU

12803154_1119434331440213_7832328041079760227_n1