+381607237853 akademija.purity@gmail.com

KOJE MASKE ZA MASNU KOŽU POSTOJE?

Maske za masnu kožu koje postoje

Masna koža nastaje kada lojne žlezde, koje se nalaze u dermisu počnu da proizvode previše ulja. To je proces koji se odvija prirodno i sam po sebi. Može biti predisponiran genetski ili nekim drugim faktorima i ne možete ga zaustaviti ali ga možete držati pod kontrolom adekvatnom negom kože lica. Previše masna koža može izgledati ružno i predstavljati pravi problem, ali uz odgovarajuće tretmane i redovnu rutinu koja podrazumeva odabir pravih kozmetičkih proizvoda, možete postići željeni izgled mladalačke kože. Maske za masnu kožu koje postoje na prirodnoj bazi najčešće su one sa glinom, od kamilice, paradajza, šargarepe, mušmule, krastavca itd.

– Glina je izuzetno moćan fizički generator, koji deluje kao snažan reminalizer, zahvaljujući svom sadržaju bogatom aluminosilikatom i više od 20 prirodnih minerala: gvožđe, kalijum, natrijum, kalcijum, galijum, nikl, magnezijum, mangan, bakar, cink, sumpor,..

Glina puni ćelije tela sa vitalnom energijom, oživljava ih, ima izuzetnu antioksidativnu, antitoksičku i upijajuću moć.

– Krem maska za lice od kamilice,u sebi sadrži kombinaciju ulja jojobe,ekstrata kamilice,alfa bisabolola,alantoina I eterično ulje lavande.

Kamilica ima umirujuće dejstvo na kožu,hidrira I regeneriše kožu.

– PARADAJZ – Gel maska za lice je lagana osvežavajuća gel maska koja vraća koži vitalnost i blistavost. Ekstrakt paradajza bogat je vitaminima A, B, C, E, mineralima, šećerima i antioksidansima – likopen i beta karoten. Likopen usporava starenje, a beta karoten štiti kožu od sunčevog zračenja i opekotina. Deluje kao prirodan biljni antibiotik koji umiruje upalne procese u koži. Tonira, reguliše ćelijsko disanje i posvetljuje ten. Prirodni vlažeći faktor (NMF) vlaži, povećava turgor i elastičnost kože čineći je mekom i glatkom, koža je odmorna i gipka. Alantoin i pantenol deluju umirujuće regenerativno i zaštitno.

BENEFITI

Regeneracija, hidratacija, adstrigentno, antiinflamatorno dejstvo, reguliše lučenje sebuma.

-ŠARGAREPA – Gel maska za lice je lagana, osvežavajuća gel maska, koja vraća koži vitalnost i blistavost. Ekstrakt šargarepe bogat je vitaminima, mineralima, antioksidantima, a posebno beta karotenom. Beta karoten priprema i štiti kožu pri izlaganju sunčevim zracima. Podstiče imunitet ćelija kože, štiti je od UV zraka. Čisti kožu od toksina i važan je satojak za očuvanje kvaliteta kože. Prirodni vlažeći faktor (NMF) vlaži, povećava turgor i elastičnost kože čineći je mekom, glatkom, odmornom i gipkom. Alantoin i pantenol deluju umirujuće regenerativno i zaštitno.

BENEFITI

Regeneracija, hidratacija, ishrana, zaštita kože.

-MUŠMULA Gel maska za lice je lagana osvežavajuća gel maska koja vraća koži vitalnost i blistavost. Destilat mušmule bogat je vitaminom C i taninima. Tanini snažno skupljaju pore pružajući koži gladak, ujednačen izgled. Prirodni vlažeći faktor (NMF) vlaži, povećava turgor i elastičnost kože čineći je mekom i glatkom, koža je odmorna i gipka. Alantoin i pantenol deluju umirujuće regenerativno i zaštitno.

BENEFITI

Regeneracija, hidratacija, adstrigentno dejstvo, reguliše lučenje sebuma.

KRASTAVAC – Gel maska za lice je osvežavajuća gel maska koja vraća koži vitalnost i blistavost. Gel maska krastavca je bogata vitaminima i mineralima. Čisti, posvetljuje ten i skuplja pore kod masne i nečiste kože. Prirodni vlažeći faktor (NMF) hidrira i povećava elastičnost kože čineći je mekom, glatkom, odmornom i gipkom.

BENEFITI

Regeneracija, hidratacija, adstrigentno dejstvo, reguliše lučenje sebuma.

 

 

POSTANI ESTETIČAR KOZMETIČAR ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT

kontraindikacije za trajnu šminku

OVDE

REŠITE PROBLEM PROŠIRENIH PORA

proširene pore

KLIKNI OVDE