+381607237853 akademija.purity@gmail.com

KAKO DELUJE MASAŽA OKLAGIJAMA? - mršavite u udobnosti kreveta za masažu

Kako deluje masaža oklagijama

Sigurno ste se pitali kako deluje masaža oklagijama? Ova terapija se stručno naziva: Maderoterapija što znači terapija drvetom. To je terapija koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Ova terapija predstavlja alternativu regularnoj masaži za klijente sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama i celulitom. Prednost korišćenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima. Tehnika ovakve masaže podrazumeva serije pokreta koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primenjujući ove elemente na mišiće, masne naslage i celulit stimulišemo limfni sistem tela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina podstiče metabolizam na sagorevanje masti. Takođe, razbijaju se džepovi upornog celulita, smanjuju se nabubrenja na koži i omogućava se ravnanje “pomorandžine kore”.

100% Prirodna, 100% neinvanzivna, 100% nema kontraindikacije

Masaža oklagijama se preporučuje za:

Opuštanje tela i uma, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, ubrzanje metabolizma, razbijanje celulita, sagorevanje masti, tonus i zatezanje, redukciju obima.

Masaža oglagijama dopire duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra. Zbog toga terapija je posebno efektivna za:

Redukciju struka, eliminaciju sedalnog dela na bokovima, definisanje nogu, zatezanje butina i nogu, smanjenje obima stomaka.

Ključ uspeha i popularnosti maderoterapije leži u njenoj sposobnosti da izbaci toksine iz organizma. Poznato je da je ljudsko telo puno takozvanog metaboličkog otpada koji se akumulira zbog nezdrave ishrane, kozmetičkih preparata i uticaja iz okruženja. Telo reaguje na ove toksine tako što stvara više limfe oko ćelija nastojeći da ih suzbije. Usled povećane tečnosti telo izgleda naduveno i celulit je vidljiv. Počinjete da izgledate starije, teže i nezdravije nego što zaista jeste. Sa starenjem organizma ovaj problem postaje i ozbiljniji. Čak i kada počnemo da se hranimo zdravo i redovno vežbamo, ne možemo tako lako da sredimo sve delove tela. Uvek ostaju neke kritične regije koje zahtevaju dodatni tretman i napor. To su najčešće butine, kukovi, zadnjica i stomak. Kada se oslobodite toksina, telo će prestati da proizvodi velike količine limfe, izgledaćete mršavije i koža će vam biti čvršća i zategnutija. Drvene alatke koje se koriste u maderoterapiji potpuno neiznvanzivno stimulišu svaki deo vašeg tela, a da pri tom ne izazivaju povrede tkiva. Ovaj postupak ne samo da eliminiše celulit već pomaže relaksaciji samog klijenta.

 

POSTANI WELLNESS I SPA TERAPEUT

smanjite obim

KLIKNI OVDE

NAUČITE PROFESIONALNU MASAŽU OKLAGIJAMA

tezina4

OVDE