Select Page

Marko Mijailović, akademski kurs za ženskog frizera I i II nivo

“Zdravo svima.

Moje ime je Marko Mijailović. Imam 19 godina, dolazim iz Zemuna. 

Za Akademiju sam čuo preko drugarice koja je upisala kurs. Prošle godine sam završio Školu za negu lepote, smer: muški frizer. Dok sam bio u školi razmišljao sam puno o radu na brodu. Raspitivao sam se kod profesorke prakse o takvom radu. Ona mi je preporučila da se javim gospođi Dani Šćepović, menadžerki za regrutaciju spa osoblja za kompaiju Stainer iz Londona. Kada sam poslao prijavu za intervju rekli su mi da mi je falila diploma za ženskog frizera, a između ostalog i da nemam dovoljno godina. Nakon toga sam dugo tražio i razmišljao gde ću završiti neki kurs. U martu ove godine krenuo sam na šestomesečnu obuku ovde na Akademiji i moje usavršavanje je počelo. 

Moja profesorka Dragana Levaja je u meni izazvala osećanje ljubavi prema ovom poslu. Smatram da je pre svega dobar čovek, izvrsan predavač i profesor. Maksimalno je fokusirana da prenese svo svoje znanje. Ocena za profesorku čista desetka. Zadovoljan sam stečenim znanjem i veštinama i nadam se da će mi to pomoći u daljem radu. 

Mesec dana pre završetka kursa profesorku Draganu je zamenila profesorka Lejla Biševac. Ona je super, zanimljiva i pokazuje dosta interesantnih frizura i stvari. Ocena za nju takođe čista desetka.

Što se materijala i pribora za rad tiče smatram da su postojali neki nedostaci ali je vremenom sve nadoknađeno. 

Celokupna ocena za kurs je čista devetka!

Srdačan pozdrav stručnom timu Akademije “Purity”.”