Select Page

KAMPANJA AKADEMIJE ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU PURITY POD NAZIVOM #LOŠA ODLUKA

#losaodluka

#losaodluka

SVAKE GODINE MI POVREDIMO CEO GRAD!

Godišnje u Srbiji 20 000 (dvadeset hiljada) ljudi strada u saobraćajnim nesrećama. Toliko žitelja imaju mnogi gradovi u Srbiji.

Prema izveštajima Ministarstva saobraćaja Republike Srbije, godišnje načinimo preko 30.000 saobraćajnih nesreća.

Statistike kažu da taj broj opada!

PRIKLJUČITE SE KAMPANJI AKADEMIJE PURITY, pomozite da utičemo na odgovornost svakoga ko učestvuje u saobraćaju. Učesnici saobraćaja nisu samo vozači, tu su i pešaci, motociklisti, biciklisti… Važno je da svi podelimo, objavimo, kažemo, upozorimo, skrenemo pažnju na crne statistike u Srbiji.

Na nama je da budemo odgovorni i ne pravimo invalide od naših drugarica, drugara, momaka, devojaka, braća, sestara, rodjaka, kumova, putnika, saputnika, mama, tata, vozača, suvozača, sugradjanki, sugradjana, ujni, ujaka, tetki, teča, strina, stričeva, svastika, jetrva, zaova, bratića, sestrića, sestričina, komšija, komšinica, poznanica, poznanika, drugaričinih ortaka, mamine koleginice sina….

Donje fotografije nisu realne, već predstavljaju iscenirani prikaz saobraćajnih nezgoda sa porukom koja ima za cilj da podstakne na odgovornost svih učesnika u saobraćaju. Fotografije su rezultat isceniranih slučajeva (filmska šminka) realizovanih radom stručnog tima Akademije Purity u sledećem sastavu:

Umetnički direktor: Magdalena Kozačenkov

Makeup: Lejla Biševac, Ivana Kovačević, Magdalena Kozačenkov, Darko Kenig

Scenografija: Magdalena Kozačenkov

Organizacija: Ivana Kovačević

Modeli: Tamara Starčević, Milica kovačević iz kompanije  miss YU,  Zoran Nešić, Vuk Dramićanin, akademija Purity

Fotografija: Danijel Stamenić