Select Page

Lejla Bisevac i Ivana Kovačević, profesorke šminkanja sa Akademije Purity u emisiji Amigi show

emisija Ami G SHOW zabeležila je trenutke pripreme žirija za emisiju Pinkove zvezdice. Makeup i hairdressing radile su profesorke makeup umetnosti sa Akademije Purity Ivana Kovačević i Lejla Biševac.

Isečak iz emisije AMI G SHOW možete pogledati OVDE

AMIGI

Kako možete i vi biti na obuci kod ovih profesorki?

Kurs Scenske sminke

Akademski kurs scenske sminke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” je napredni kurs za profesionalne šminkere, na smeru studija Make Up Artist. Scenskašminka je je svuda tamo gde je i scena.

Akademski kurs scenske šminke je namenjen svima koji žele karijeru šminkera u oblasti mode, televizije, pozorišta i scenskih umetnosti generalno, ali i onima kojima je potrebna savršena scenska šminka: pevačima, glumcima, plesačima, TV voditeljima i prezenterima itd.

 Svakom polazniku nudi se prilika da pohađa stručnu praksu, i mogućnost da nauči što više o radu u budućoj profesiji. Naši polaznici su do sada radili na brojnim projektima u okviru praktične neki od njih su serija “Otvorena vrata”, “Urgentni centar”, film “Srce u anesteziji”, pilot epizodu serije “Mitići”, mnoge revije, a posebno smo ponosni na učešće na Beogradskom Fashion Week-u, BAFE festivalu. Isto tako, nasa Akademija je generalna makeup podrska Fakultetu Dramskih Umetnosti u Beogradu a kada j eu pitanju scenska sminka. Tako nasi studenti rade na preko 50 snimanja godisnje i na preko 20 pozorisnih predstava godisnje.

Materijal za rad na akademskom kursu SCENSKA SMINKA je obezbeđen. Rec je o NYX profesionalnoj dekorativnoj kozmetici koja se koristi vec dugi niz godina u Holivudu.  Svaki polaznik naših kurseva ostvaruje popust na kupovinu šminke, četkica, kofera i svega potrebnog za uspešan budući rad, kupovnom preko Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity”.

Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje bachelor diplome York Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije na smeru Make up artist ili Estetičar/Kozmetičarkurs će biti priznat kao položen ispit i umanjiće se školarina u vrednosti ovog kursa.

 

 

Lejla Bisevac

odjena u Beogradu 1988. godine. Diplomirala na Akademiji za estetiku i kozmetologiju, odsek makeup umetnik,sa prosečnom ocenom 9,26. Učestvovala u styling i makeup podršci mnogih modnih revija, snimanjima, takmičenjima i slično. Odlikuju je odlične organizatorske sposobnosti.

Ivana Kovacevic

Rodjena u Beogradu 1984. godine. Studirala Filološki fakultet, Bibliotekarstvo i informatiku, diplomirala na Akademiji za estetiku i kozmetologiji smer Make Up Artist. Školovanje na ovoj Akademiji joj je omogućilo učestvovanje na Medjunarodnom festivalu Body Art-a, koje se po prvi put održavao u Srbiji, takodje i gostovanje na televizijama, rad na mnogim revijama, rad na raznim sajmovima lepote. Nakon završenog školovanja, radi kao profesor tehnika šminkanja lica i scenskog MakeUp-a na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity” Poseduje posebnu licencu Fakulteta za medicinsku kozmetiku.

Vise o nastavnom osoblju Akademije Purity mozete pogledati na sledecem linku