Select Page

LASERSKO UKLANJANJE STRIJA-Sa nastave na smeru estetičar kozmetičar

Lasersko uklanjanje strija: za ovaj tretman kao i svaki put kada radimo sa laserom preuzimamo mere zastite i obavezno nosimo naocare za zastitu od laserske svetlosti.
Kozu klijenta smo ocistili i prebrisali alkoholom.
Pocinjemo tretiranje strija.

Izgled tretmana: klijentu je udobno, ne oseca nikakav bol, moze se osecati blago zatezanje ili osecaj topline.

Laserski zrak uvek usmeravamo na regiju koju tretiramo pod uglom od 90 stepeni. Sama sonda lasera je blizu koze, ali bez kontakta sa kozom.
Laserskom tretmanu ne smeju da se podvrgavaju osobe koje boluju od sledecih bolesti: epilepsija, tumor, tkao ni trudnice.
Tretman uklanjanja strija treba ponoviti 10 do 15 puta sa razmakom od dva do 3 dana izmedju njih. Klijent mora da shvati da je laseroterapija izuzetno ozbiljan terapijski tretman sa estetskim efektom na kozu. U koliko nismo disciplinovani i redovni na tretmanima rizikujemo da ne postignemo maksimalan ili zeljeni efekat.

Naš Biostimulativni laser kojim mozemo tretirati sledeca stanja i obolenja koze: dermatitis, ekcem, atopijski dermatitis, celulit, strije, keloide i oziljke, akne, dekubitus, herpes(zoster, simplex, genitalis), ulcus cruris(rane od prosirenih vena), bore, atroficnu opustenu kozu, kuperoznu kozu, rozaceu…