Select Page

Kurs nadogradnje 4D trepavica

Kurs nadogradnje 4D trepavica

Opšte je poznato da je nastalo veliko interesovanje za nadogradnju 4D trepavica. Ženama je oduvek bio prioritet da izgledaju lepe i sredjene. Poseban akcenat kada je sredjivanje u pitanju daje se izgledu očima i njihovoj upečatljivosti.
Zavodljiv pogled možete imati uz pomoć nadogradnje 4D trepavica. Kvalitet nadogradnje je na izuzetnom nivou kao i njihova postojanost. Polaznici na ovom kursu su pored tehnike nadogradnje imali prilike da na modelima istu tehniku i primene.

4D trepavice su trepavice prirodnog izgleda koje dodaju volumen i dužinu. Svoju popularnost su stekle u poslednjih nekoliko godina zbog svojih izuzetnih prednosti. Manjak slobodnog vremena često osećamo kada se negujemo i pripremamo za svakodnevne obaveze, posao ili izlazak. 4D nadogradnja trepavica sigurno rešava ovaj problem. Prvi tretman nadogradnje može trajati od sat vremena do dva sata. Nakon toga trepavice su postojane i do pet nedelja ukoliko se pravilno održavaju. Svaki sledeći tretman je korekcija koja traje znatno kraće. Ove trepavice prirodnog izgleda ostavljaju utisak kao da imamo maskaru na dugim i gustim trepavicama. Tako da i nju možete izbaciti iz upotrebe. Šminkanje ostatka oka je apsolutno dozvoljeno ukoliko se šminka uklanja skidačima šminke bez ulja ili masti.

Saznajte kako možete imati guste trepavice