Select Page

Kozmeticki kurs scene sa nastave sa specijalnih tretmana lica

KURS SPECIJALNIH KOZMETIČKIH TRETMANA

Kurs specijalnih kozmetičkih tretmana podeljen je u dva dela na dva semestra. Kurs specijalnih kozmetickih tretmana predstavlja nadogradnju na stečeno znanje iz kozmetičkog kursa (primenjena kozmetologija I i II). Kurs specijalnih kozmetičkih tretmana mogu pohadjati samo kozmetičari ili kandidati koji su položili primenjenu kozmetologiju I i II (tj završili kurs za kozmetičara).

Kurs specijalnih kozmetičkih tretmana predstavlja dva predmeta na studijama na smeru estetičar kozmetičar na drugoj studijskoj godini. Kurs specijalnih kozmetičkih tretmana sastoji se od 3 časa predavanja i vežbi i 4 časa praktične nastave u trajanju od 26 nedelja (6 meseci), ukupno 182 časa.

Kozmetika, oprema i ostala sredstva za praktičnu nastavu su obezbedjeni. Kurs za kozmeticara na Akademiji Purity koristi najsavremeniju nanotehnolosku kozmetiku Purity tokom nastave. Polaznicima kursa za kozmeticara obezbedjeni su trajni i specijalni popusti na kupovinu celog asortimana Purity kozmetike.

 

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome York Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije za smer Estetičar/Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit.

 

Kozmeticki kursevi scene sa nastave sa specijalnih tretmana lica Akademija Purity

Kozmeticki kursevi scene sa nastave sa specijalnih tretmana lica Akademija Purity

 

Kozmeticki kursevi scene sa nastave sa specijalnih tretmana