Select Page

Korigujte obrve na nekoliko načina

Korigujte obrve na nekoliko načina

 

Korigujte obrve na nekoliko načina?

U današnje vreme devojke imaju generalno veoma upadljive i tetovirane obrve medjutim retko ko je zadovoljan izgledom obrva. Zbog toga se uvek teži nekom idealnom obliku obrva koji bi izgledao idealno i bolje. Postoje preparati koji će obrve učiniti znatno lepšim a ako vam se to ne dopadne dovoljno je malo micelarne vode i sve ćete skinuti.

Većina žena koristi tehniku popunavanja obrva olovkom ili senkom za obrve  jer im je to najpraktičnije i najdostupnije. Postoje različite metode popunavanja obrva poput japanske metode ili trajne šminke. Takođe, odaberite olovku ili senku za obrve koja se slaže uz vaš ten i boju kose. Pretamne na svetloputim ljudima izgledaju  neprikladno. Ako ste svetlije puti, koristite svetlosmeđu boju za obrve.

Za iscrtavanje oblika obrva možete koristiti nekoliko proizvoda koji će vam dati prirodan izgled i postojanost boje. Postoje flomasteri koji su takvog oblika i strukture da se lako rukuje njima i veoma su precizni i bolji od krejona jer možete iscrtati svaku dlačicu. Svoju ulogu i dalje imaju olovke za iscrtavanje i uvek treba birati nijansu svetliju od prirodne boje obrva. Postoje i senke  za obrve, koje se nanose četkicom, a izgledaju poput klasičnih senki u kamenu. Gelovi podsećaju na gel ajlajnere, a traju vrlo dugo, kao i flomasteri. Nanose se vrlo tankom četkicom, pa je obezbeđena velika preciznost. Na tržištu se nalaze i maskare  kojima, takođe, mogu da se “srede” obrve, ali one više služe za fiksiranje, da dlačice ne bi bile raštrkane. Veoma je korisna.Postoji i providna mascara za obrve, koja ima zadatak da fiksira obrve popunjene nekim od pomenutih proizvoda.

 

 

Duge trepavice bez maskare