+381607237853 akademija.purity@gmail.com

KOJE NAM TO MAKE UP TRENDOVE DONOSI JESEN 2019. GODINE?

Koje nam to make up trendove donosi jesen 2019. godine?

Kako nam je leto na izmaku, svi se pitamo koje nam to make up trendove donosi jesen 2019. godine? Ono što možemo zaključiti jeste da klasika nikada ne izlazi iz mode.

Kada je reč o izboru ajlajnera za sezonu jesen/zima, dizajneri su nam skrenuli pažnju da se fokusiramo na ajlajner, ugalj boje. Modeli na revijama su nosili upravo takav, intezivne boje i geometrijskog oblika, koji su namerno što apstraktniji. Upravo takav ajlajner je bio u samom centru pažnje na svim revijama.  Ne morate trošiti previše vremena kako bi linije bile savršeno i precizno izvučene. Ove jeseni je dramatičan izgled u modi.

Takođe, klasičan smokey eyes je dobio nadograđen izgled. Sada je on mnogo manje definisan, a mnogo više suptilniji. Ključ za postizanje ovog make up trenda se ne krije u visoko pigmentovanoj crnoj senci, već u mešanju i senčenju različitih nijansi senki tamnih boja. Da biste izbegli previše dramatičan izgled, mešajte crnu, sivu i braon boju senke. Na ovaj način vaš pogled će imati dublju dimenziju.

Koncept “šminka bez šminke” je i dalje u trendu, što znači da vaš make up treba da ostane jednostavan, tako da se ovaj način šminkanja sastoji od podloge i maskare. Zato vam preporučujemo da zaboravite na konturisanje i da se više skoncetrišete na prirodne karakteristike lica. Prirodan izgled se može postići na različite načine, od čistog i svežeg lica ili kroz definisanje obrva i trepavica, do blagog prekrivanja nepravilnosti.

Bezvremena tradicija crvenog ruža će ove jeseni sijati jače nego što je uobičajeno. Modeli na pistama su blistali noseći vatreno crveni karmin, dok je ostatak šminke descentan, tako da su njihove usne bile u centru pažnje. Ništa ne može da popravi vaš izgled kao crveni karmin.U make up svetu, crveni ruž isto je što i mala crna haljina u garderobi. Nikada ne izlazi iz mode i svaka dama može da nađe odgovarajući za sebe. Srećni smo što se ove sezone crveno proširilo na sve delove tela: oči, obraze, nokte. Tekstura nije važna, bitno je samo da je upadljivo.

 

Septembarski seminari su u toku - NE PROPUSTITE SJAJNI MICROSHADING SEMINAR 30.09. OD 13H DO 17H

microshading

VIDI OVDE

Već se snalaziš u umetnosti šminkanja i želiš da se razvijaš dalje?! SCENSKA ILI FILMSKA ŠMINKA MOGU BITI SJAJNA NADOGRADNJA TVOG ZNANJA!

scenska šminka

VIDI OVDE